Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

O ΣΚΑΙ ζήτησε συγνώμη γιατί είπε... την αλήθεια.





Τι ήταν να πει ο Μπογδάνος …«Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό».

Αυτός ο υπαινιγμός έφερε τα πάνω – κάτω αφού ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε άμεσα τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και η αντίδραση του σταθμού στον οποίο εργάζεται ήταν άμεση ζητώντας συγνώμη από τον Τσιπρίσκο.

Σημειώνεται πως έναν... σύμμαχο βρήκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο πρόσωπο του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος σχολίασε πως «Πολύ σωστά το είπες. Το μόνο λάθος ήταν το "πρώην"», κάτω από την δημοσίευση...

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ "απάντησε" πως αναφέρεται στους "πρώην" συντρόφους του Αλέξη Τσίπρα. Ο Θάνος Τζήμερος όμως αναφέρει: "Φυσικά και έκανε λάθος ο Constantinos Bogdanos λέγοντας ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν πρώην σύντροφοι του Τσίπρα. Δεν είναι πρώην. Είναι νυν".
Σε αυτή, λοιπόν, την ανάρτηση, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει κάνει... like! Δεχόμενος πλέον ότι δεν είναι μόνο «πρώην», αλλά και... νυν σύντροφοι του πρωθυπουργού οι τρομοκράτες! 



Στη συζήτηση για την Οικονομία, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, ο κ. Τζαβάρας, όπως μου είπε, έπιασε συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Και τι συζήτηση... Ήταν η στιγμή που γινόταν λόγος για τον νόμο για την Παιδεία και πόσο αυτός είναι καταστροφικός, όταν ο κ. Τζαβάρας φώναξε στον Πρωθυπουργό: «Τι είδους έρευνα γίνεται στα πανεπιστήμια; Το μόνο που γίνεται εκεί είναι να κατασκευάζουν μολότοφ». Άκουσε τη λέξη μολότοφ ο κ. Τσίπρας και αποφάσισε να απαντήσει με αστειάκι στον κ. Τζαβάρα: «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;». Ο κ. Τζαβάρας απάντησε αμέσως: «Τι κακό; Καίνε κόσμο». Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να επιστράτευσε όλο το χιούμορ του για να του απαντήσει: «Εξαρτάται σε ποια μεριά είσαι όταν πέφτουν οι μολότοφ. Εκεί που τις ρίχνουν ή εκεί που πέφτουν;». Η συζήτηση εάν συνεχιζόταν θα είχε ενδιαφέρον, αλλά κάτι είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Μητσοτάκης και οι γαλάζιοι βουλευτές έστρεψαν την προσοχή τους προς τον αρχηγό και άρχισαν να τον χειροκροτούν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.vita.gr/psixologia/article/18590/h-dynamh-ths-syggnwmhs/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...