Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

«Αγάπησα μια πολυθρόνα».

Ο Σταύρος Αρναουτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια .Θα διεκδικήσει ξανά την Περιφέρεια Κρήτης ο νυν Περιφερειάρχης .

Toν Γιάννη Κουράκη προτείνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ Ηρακλείου ως υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου , απευθυνόμενη στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Όπως αναφέρεται  στην ανακοίνωση της Ν.Ε «αποφάσισε την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Γιάννη Κουράκη, προκειμένου να ηγηθεί ενός δυναμικού, ανανεωμένου και αξιόμαχου ψηφοδελτίου».

Σε δύσκολη θέση ο Κούλης που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές η Νουδούλα στήριξε - σύμπραξε με τον νυν δήμαρχο Λαμπρινό, έναν αριστερό που αποδείχτηκε ο αχρηστότερος δήμαρχος που έχει περάσει από τον δήμο για να φύγει το «λαμόγιο» ο Κουράκης, και τώρα τα μισά της στελέχη παραμένουν στον αχρηστότερο, και τα άλλα μισά θέλουν τον Κουράκη που είναι καλός στο φαγοπότι.
Όσο για δεξιούς υποψήφιους; Έχει φροντίσει ο Α(υ)γενάκης να μην υπάρχει ουδείς που μπορεί να θεωρηθεί και μελλοντικός αντίπαλος του.

Όσο για τον άλλο ανεκδιήγητο τον Αρναουτάκη;  Τον θέλουν όλοι γιατί δεν στενοχωρεί κανένα. Είναι με όλους τους …εργολάβους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕ , ΓΙΑΤΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΛΕΝΓΞΙΜΟΣ ΓΙΟΑ ΛΟΓΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΘΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ Η ΚΥΠΡΟΣ Η ΣΥΡΙΑ Η ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΧΕΡΤΣΙΛ . ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΤΗΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ . ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ...ΕΚΛΟΓΩΝ.... ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...