Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Έπιασαν την πανελλαδική χρυσομαζώχτρα.



Συνελήφθη στην πολυτελή βίλα του στη Σαρωνίδα ο γνωστός ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων «Ριχάρδος», Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς, ενώ σε άλλες περιοχές της Αττικής συνελήφθησαν άλλα 59 άτομα. Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.
Ο γνωστός εκ τηλεοράσεως 51χρονος ενεχυροδανειστής, συνελήφθη καθώς ενέχεται στη διακίνηση χρυσών αντικειμένων, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι στο σπίτι του βρέθηκαν χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα τα οποία θα πήγαιναν για λιώσιμο, αλλά και «κλοπιμαία από χώρο που συντελέστηκε ανθρωποκτονία».
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του διαφημίσεις ενεχυροδανειστής συνελήφθη. Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης - Ριχάρδος Μυλωνάς είχε συλληφθεί για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας στις 14 Ιουλίου του 2014 έπειτα από έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί σε δύο καταστήματα ιδιοκτησίας του και στα οποία θα έπρεπε, βάσει ιδιωτικών συμφωνητικών, να φυλάσσονται για ένα μήνα τιμαλφή προερχόμενα από ενέχυρο.
Στα κυκλώματα εκτός από τον πασίγνωστο ιδιοκτήτη αλυσίδας με ενεχυροδανειστήρια συμμετείχαν και γνωστοί κοσμηματοπώλες, αλλά και άτομα του κοινού ποινικού δικαίου. Είναι μια υπόθεση που αποκαλύπτει ότι για χρόνια τεράστιες ποσότητες χρυσού και ασημιού “εξαφανίζονταν” μέσω ενεχυροδανειστηρίων και έφευγαν λαθραία για το εξωτερικό εξασφαλίζοντας τεράστια κέρδη στα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ . ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε. ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ......
ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΩΣ ΙΣΧΥ ΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...