Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

«νύχτα τρόμου » από.. . Ουκρανούς....ισλαμιστές

Κοινή επιχείρηση δυτικών υπηρεσιών, της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας GUR και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, ήταν η τρομοκρατικής επίθεση  στο συναυλιακό χώρο «Crocus City Hall» που έχασαν την ζωή τους περί τα 145 Ρώσοι άοπλοι πολίτες. Όπως αναφέρουν στοιχεία που έδωσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας πριν λίγο στην δημοσιότητα δείχνει τον αρχηγό των ισλαμιστών τρομοκρατών που ηγήθηκε της πολύνεκρης επίθεσης στην Μόσχα, Αμπντουλάχ Σισάνι (Abdulhakim Shishani στον κόκκινο κύκλο της φωτό), στηn συνοριακή περιοχή Ρωσίας-Ουκρανίας κοντά στην πόλη του Belgorod, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των Ουκρανών να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος.

Οι Ρώσοι έδωσαν φωτογραφίες του επικεφαλής της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα Α.Σισάνι να πολεμά ως Ουκρανός στο Μπέλγκοροντ!


Συνελήφθη ένας από τους Ουκρανούς τρομοκράτες του Crocus City Hall – Πολίτης της Ουκρανίας & πρώην στρατιωτικός (βίντεο)

 Είναι ο Ρουστάμ Αζίγιεφ (Rustam Azhiyev), Ουκρανός πολίτης, ο οποίος δηλώνει «πρώην στρατιωτικός», αποδεικνύοντας ότι τα περί «ISIS» είναι απλά ψέματα. Στο βίντεο δημοσιεύεται και το ουκρανικό διαβατήριό του, ενώ δηλώνει ότι εκτελούσε «ειδική αποστολή».

 

Συμμαχία κανίβαλων: ποιος βρίσκεται πίσω από τη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση των τελευταίων ετών.

 

Καναλάρχης Tsargrad: το μακελειό οργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από CIA και ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες. Η CIA και η MI6 δεν θέλουν να σταματήσει η ροή «εργατών Ασιατών» στη Ρωσία, που είναι εν δυνάμει δεξαμενή τρομοκρατών.

 

 “Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ISIS” – Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ “ΤΡΕΛΑΡΑ” ΤΡΑΜΠ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η “ΠΕΡΙΕΡΓΗ” ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ… ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΦΟΝΙΑ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – “ΕΡΓΟ ΤΗΣ CIA Η ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ”

 

Άρχισαν τα αντίποινα: Τρομακτικό χτύπημα στο Κίεβο από ρωσική πυραυλική επίθεση

 

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου …Οι Ουκρανοί χτύπησαν το κέντρο της Σεβαστούπολης με βρετανικούς πυραύλους!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Larry Johnson, πρώην αναλυτής στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), βάζει τα πράγματα στη θέση τους, απορρίπτοντας επί της ουσίας το σενάριο αποκλειστικής εμπλοκής του Ισλαμικού Κράτους.
Υπογραμμίζει το απολύτως λογικό, δηλαδή το πόσο ύποπτη είναι η εμμονή του Λευκού Οίκου στο να «αθωώσει» τους Ουκρανούς και να ενοχοποιήσει το ISIS, από την πρώτη κιόλας στιγμή.
«Οι ΗΠΑ ήξεραν ότι η Ουκρανία είχε κάτι στα σκαριά. Και μάλιστα η Ουκρανία το έκανε με όπλα και βοήθεια που παρείχαν οι ΗΠΑ. Αυτό είναι που φοβίζει τον Λευκό Οίκο μέχρι θανάτου»:

Ανώνυμος είπε...

Cia και το MI6 οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα και της έβαλαν για καμουφλάζ την ισλαμιστή θυγατρική τους .Η επίθεση στην αίθουσα συναυλιών του «Κρόκους Σίτυ Χωλ» οργανώθηκε για να αποτρέψει τις ανθρωπιστικές συνομιλίες μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Σαμπάχ» ο Τούρκος συνήγορος του πολίτη Σερέφ Μαλκότς (Şeref Malkoc) που είναι Διαμεσολαβητής για ανθρωπιστικά μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας .
«Κάθε φορά που υπάρχει μια «θετική ατμόσφαιρα », υπάρχουν γεγονότα που καθιστούν αδύνατες τις διαπραγματεύσεις .Αυτή η επίθεση είναι έργο εκείνων που δεν θέλουν ειρήνη», είπε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...