Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Συγνώμη και καθάρισε.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο, μετά την απολογία του για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά της συζύγου του. Ο ποινικολόγος φέρεται απολογούμενος να αποδέχθηκε την κατηγορία που τον βαρύνει και να ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

 

Ελεύθερος με όρους ο Λύτρας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του...

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΡΤΑΣ – ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ, ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑΝ «ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ» ΕΛΕΥΘΕΡΟ – ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ

 

ΕΜΠΕΙΡΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΞΕΡ – ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ “ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ – ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ… ΚΑΘΑΡΙΣΕ

 

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: «ΦΕΡΕΙ ΕΚΧΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΔΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΜΕΤΩΠΟ, ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΜΦΩ-ΕΚΧΥΜΩΣΕΙΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΩΝ ΚΟΓΧΩΝ, ΘΛΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΔΕΞΙΟΥ ΛΟΒΟΥ, ΩΤΟΣ, ΟΙΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΡΙΝΟΣ»


Εσείς, οι «γ@μ@ω και δέρνω» μας ξεφτιλίζετε ως άντρες…


Εδώ είναι το τραγικό.

Αν μια δικηγόρος που ειδικεύεται μάλιστα σε τέτοιες περιπτώσεις, τρώει ξύλο από τον σύζυγο της, φτάνει στο νοσοκομείο και λέει ότι… όντως έπεσε από τις σκάλες αντί να πράξει τα δέοντα, δεν ξέρω που θα βρει το κουράγιο το κορίτσι που τη ζει ο κακοποιητής, να βγει να μιλήσει… Δεν ξέρω που θα βρει το κουράγιο το Μαράκι που τρώει ξύλο μπροστά στα παιδιά της… Δεν ξέρω που θα βρει το κουράγιο το θύμα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα… Δεν ξέρω όμως και ποιος θα σώσει τελικά τις γυναίκες από τους… σωτήρες τους. Αυτούς που έχτισαν καριέρες υπερασπιζόμενοι τα θύματα μέχρι να γίνουν θύτες.

 

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου με πειθαρχικό έλεγχο σε ανακριτή και εισαγγελέα για την απόφαση μη προφυλάκισης του δικηγόρου Α.Λύτρα

 

Σύζυγος Απόστολου Λύτρα: «Ούρλιαζα βοήθεια και τον παρακαλούσα να σταματήσει» – Η συγκλονιστική κατάθεση για τον άγριο ξυλοδαρμό της


«Κατάπινα τα αίματα και ένιωθα ότι πνίγομαι»


 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χανεις επεισοδια, παρατηρησες το χρυσο ντεκορ που ειχαν στο σπιτι τους; Ενα χρυσο ομοιωμα ΑΚ47 Καλασνικωφ. Μιλαμε για φιλοσοφημενη αισθητικη χωρου κατσε καλα.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/sofia-polyzogopoulou-eimai-xalia-kai-psyxologika-kai-somatika-den-ginotan-allo/

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έφαγε το ξύλο;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωριζω να σου πω, αυτο που ξερω ειναι οτι αγορασα με ενα ευρω βιολογικο αλευρι καρυδας απο το λιντλ προσθεσα φρεσκο γαλα, χωρις ζαχαρη, ανακατεμα στα γρηγορα με το κουταλι και το εριξα καταψυξη για μια ωρα. Παγωτα δεν ξαναγοραζω! Και αν παιξεις με μερεντες φρεσκα φρουτα μαρμελαδες θα χεστεις επανω σου στο υπογραφω. ΑΦΡΟΣ!
Μισο κουταλακι αλευρι καρυδας με κρυο νερο ή γαλα και γεμιζει τιγκαρισμενη κρεμα μια τσασκα του τσαγιου, τσακ μπαμ στην καταψυξη και σε 20 λεπτα το γονατιζεις. Βγαζει πολυ ποσοτητα δεν μπορεις να φανταστεις. Οχι η τριμμενη καρυδα, αλευρι καρυδας.

Ανώνυμος είπε...

το γελιο χαριζει μακροζωια...
Καταλαβατε η να κανω και κακα;-YouTube

Βελοπουλοs-Χιοs..."εδω υπαρχει εναs ερωταs μεγαλοs"!!!
attikanea.info

ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ-ΕΠ.104-ΕΠ.105-ΕΠ.106-ΕΠ.107-ΕΠ.108-YouTube
"ALERT-ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ JERONIMO GROOVE Α.Ε"100% ΝΕΠ Ανωνυμη Εταιρεια Εκδοσεων και Εκμεταλευσεων Ραδιοτηλεοπτικων Σταθμων(Πετροs Κυριακιδηs)
Η ΝΕΠ Εκδοσειs ειναι υπο εκκαθαριση εδω και 6 χρονια,ενω η jeronimo Groovy Α.Ε διοικειται απο ΔΣ διορισμενο απο το Μονομελεs Πρωτοδικειο Αθηνων!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΡΑΦΛΟΒΕΝΙΕΡΗΣ ΦΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
το ενα ειν του συμεων το αλλο ειν του γιοζεφ,
εγραψατε τουs ειs τουs ορχειs σαs και πειτε οβερ οβερ...
το ενα ειν το καραφλο που μαλλι διολου στην καραφλα του
δεν εχει,το αλλο ειν το μαλλιαρο που μεταμοσχευση τριχων
εκανε απ'τον πρωκτο του...καθ'οτι καραφλεs και οι δυο
ειν σαν αναποδο γ@μωτο,και τωρα τακιμιασανε ετουτοι αυτοι
οι δυο,και οπου τουs δειτε φτυστε τουs oυλοι με μια ροχαλα...
και αs αναφωνησουμε καθηκια πρωκτογλυφτεs αη στα διαλα ΟΥΣΤ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...