Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

«Πράσινο φως» από το ευρωκοινοβούλιο στην Ουκρανία - ΝΑΤΟ για πυρηνικά πλήγματα στη Ρωσία.

 

 

 Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, δήλωσε σήμερα ότι ουκρανικά πλήγματα κατά της Ρωσίας με δυτικούς πυραύλους θα οδηγήσουν σε παγκόσμιο πόλεμο με τη χρήση πυρηνικών όπλων και ότι η απάντηση της Μόσχας θα είναι σκληρή με πιο ισχυρά όπλα.

Οι δηλώσεις του Βολόντιν συνιστούν απάντηση στην πρωτοφανή απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να επιτραπεί στο Κίεβο να πλήξει ρωσικούς στόχους με δυτικά όπλα, καθιστώντας τις ευρωπαϊκές χώρες στόχο της Ρωσίας για χάρη των διεθνιστών της Ουάσινγκτον! Μια αν μη τι άλλο ανεύθυνη, κατά πολλούς ακόμα και μειοδοτική, στάση απέναντι στην ασφάλεια των πολιτών της Ευρώπης, οι οποίοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με την Μόσχα!

Είπε επίσης ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος RS-28 Sarmat, που είναι γνωστός σε κάποιους ως Satan II, θα χρειαζόταν μόλις 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα για να πλήξει το Στρασβούργο.

Με ψήφισμα που υιοθέτησε σήμερα, το Eυρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητά να αρθούν οι περιορισμοί που εμποδίζουν την Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά οπλικά συστήματα εναντίον νόμιμων στρατιωτικών στόχων στη Ρωσία.

Το ψήφισμα, το οποίο εγκρίθηκε με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές, αναφέρει ότι, αν δεν αρθούν οι ισχύοντες περιορισμοί, η Ουκρανία δεν μπορεί να ασκήσει πλήρως το δικαίωμά της στην αυτοάμυνα και παραμένει εκτεθειμένη σε επιθέσεις κατά του πληθυσμού και των υποδομών της.

Επί της ουσίας Ευρωβουλευτές από όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. ζητούν με τον πλέον επίσημο τρόπο νατοϊκά πλήγματα εντός Ρωσίας!

 

Αρμαγεδδών. Oι νατοϊκοί να χτύπησαν κάποιο αποθηκευμένο πυρηνικό όπλο των Ρώσων;

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...