Οι βουλευτές Πέτρος Παππάς, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης και η Ραλλία Χρηστίδου δήλωσαν ήδη από χθες πως βρίσκονται εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το πρωί του Σαββάτου ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και η Κυριακή Μάλαμα. Σίγουρη και η αποχώρηση της Θεοδώρας Τζάκρη, Νίνας Κασιμάτη, Γιώτα Πούλου, Γιάννης Σαρακιώτη και Γιώργου Γαβρήλου. Αίνιγμα αποτελεί το τι θα πράξει ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ένας από τους πρώτους που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη, και η Έλενα Ακρίτα η οποία ανήκει στους εκ των στενότερων συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη. Τέλος, δεν έχει αποσαφηνιστεί η στάση ακόμη δύο βουλευτών που έχουν στηρίξει τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρόκειται για τη Ράνια Θρασκιά και τον Βασίλη Κόκκαλη. Όταν τα τέσσερα παραπάνω πρόσωπα αποχωρήσουν, η δύναμη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται και σε αυτήν την περίπτωση ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα λάβει τον τίτλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Διάγγελμα Μητσοτάκη για Συνταγματική Αναθεώρηση...
-
*Οι πέντε αλλαγές...*
Την ώρα που η κοινωνία «βράζει», η δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση
γιγαντώνεται, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να ανοίξει τη συζήτηση για ...
Θηλιές
-
¿Conoces estos tipos de nudos?... Guarda este video, nunca sabes cuándo los
vas a necesitar pic.twitter.com/C5VwZvTxqS
— Mr Info (@Mr_Info_view) January 2...
Καλή χρονιά
-
If this appears on your timeline
Congratulations 🎊 you are making it to 2026 in good health and wealth. 😘
pic.twitter.com/8pNhdEaeQA
— SandyCrush❤️ (@S...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-03/08/2022 : ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!
-
Από 03/08/2022, η ροή των ειδήσεων μεταφέρθηκε στην ιστοσελίδα μας
*https://www.kinima-ypervasi.gr/roi-eidiseon/*
στο κουμπί "ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" !!!
*Για να δι...
Τι φυτεύουμε τον Φεβρουάριο
-
Ο Φεβρουάριος είναι ο δεύτερος μήνας του έτους, στα τέλη του χειμώνα και
χαρακτηρίζεται από κρύο, παγωνιά, και βοριάδες, ενώ στις πιο ορεινές και
βόρειες...
Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1
-
Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν ΑΕΚ και Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια σε ματς που
το φινάλε ήταν επεισοδιακό. Ο Βάργκα άνοιξε...
The post Ισόπαλο το ντέρμπι κορ...
Τα σούπερ παιχνίδια του Σαββατοκύριακου!
-
Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή στο φετινό
ΝΒΑ και μια απο τις μεγαλύτερες των 10 ετών. Εχανε με 26 πόντους διαφορά
στο β ημί...
3 σχόλια:
Οι βουλευτές Πέτρος Παππάς, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης και η Ραλλία Χρηστίδου δήλωσαν ήδη από χθες πως βρίσκονται εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το πρωί του Σαββάτου ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και η Κυριακή Μάλαμα.
Σίγουρη και η αποχώρηση της Θεοδώρας Τζάκρη, Νίνας Κασιμάτη, Γιώτα Πούλου, Γιάννης Σαρακιώτη και Γιώργου Γαβρήλου. Αίνιγμα αποτελεί το τι θα πράξει ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ένας από τους πρώτους που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη, και η Έλενα Ακρίτα η οποία ανήκει στους εκ των στενότερων συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη. Τέλος, δεν έχει αποσαφηνιστεί η στάση ακόμη δύο βουλευτών που έχουν στηρίξει τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρόκειται για τη Ράνια Θρασκιά και τον Βασίλη Κόκκαλη.
Όταν τα τέσσερα παραπάνω πρόσωπα αποχωρήσουν, η δύναμη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται και σε αυτήν την περίπτωση ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα λάβει τον τίτλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ?
ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΆ ❗
ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΈΝΟΣ ❗
ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΌΛΟΥΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΆ ❗❗❗
ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ...
🤷
Των Ζαίων τα παιδιά πριν πεινάσουν τρων απ τα κλεμμένα......
Δημοσίευση σχολίου