Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2025

Αλ...τζογλάνια.

Ο Τζουλάνι έστειλε καμικάζι να ανατιναχθούν στα σιίτικα τζαμιά στο Ιράκ γενοκτόνος Αλεβιτών υψηλός προσκεκλημένος του Μακρόν. Ντροπή.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δέχτηκε σήμερα στο Παρίσι τον Σύρο δήθεν πρόεδρο Άχμεντ αλ Σάρα - Τζογλάνι , στο πρώτο του ταξίδι σε χώρα της Δύσης αφού ανέλαβε την εξουσία, ως επικεφαλής ενός ισλαμιστικού συνασπισμού, μετά την ανατροπή του Μπασάρ αλ Άσαντ, τον Δεκέμβριο.

Στα σαλόνια ο γενοκτόνος των Αλαουιτών, Δρούζων και διώκτης των χριστιανών..Ο εγκάθετος τύραννος που αυτοδιορίστηκε πρόεδρος της Συρίας. Αυτή είναι η Δημοκρατία/Republique της Γαλλίας και της ΕΕ. O Μακρόν βασικός συνεργάτης Πεταίν της Νέας Τάξης είναι ο πρώτος ηγέτης Ευρωπαικής χώρας που δέχεται τον Ακατανόμαστο. Εβαλε στα Ηλύσια τον αιμοσταγή τρομοκράτη αρχηγό της Al Nusra τον Ahmed al-Charaa, εγνωσμένου κύρους τζιχαντιστή που θήτευσε στην AL-QAÏDA και την DAESH. Αυτή είναι η Γαλλία της laicite (κοσμικού κράτους) και η Ευρώπη των Φώτων!

Ο Γάλλος πρόεδρος υποδέχτηκε με χειραψία τον μεταβατικό πρόεδρο της Συρίας, στην αυλή του προεδρικού μεγάρου.

«Κατάπληκτη» δήλωσε η ηγέτιδα της Δεξιάς Μαρίν Λεπέν, χαρακτηρίζοντας τον Σάρα «τζιχαντιστή που πέρασε από το ΙΚ και την Αλ Κάιντα». «Το κόκκινο χαλί των Ηλυσίων θα έχει το χρώμα του αίματος των θυμάτων της ισλαμιστικής τρομοκρατίας», σχολίασε από την πλευρά του ο σύμμαχός της, ο υπερσυντηρητικός βουλευτής Ερίκ Σιοτί.

Για «βαρύ λάθος» του προέδρου έκανε εξάλλου λόγο ο ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων Λοράν Βοκιέ, λέγοντας ότι «δεν υποδεχόμαστε ηγέτες που είναι πρώην τρομοκράτες, μέλη οργανώσεων που θέλουν να επιτεθούν στη Γαλλία».

Οι σφαγές που στοίχισαν τη ζωή σε 1.700 ανθρώπους, κυρίως Αλαουίτες, τον Μάρτιο, οι πρόσφατες μάχες με τους Δρούζους και οι ωμότητες που κατέγραψαν μη κυβερνητικές οργανώσεις εγείρουν αμφιβολίες για την ικανότητα των νέων αρχών να ελέγξουν ορισμένους εξτρεμιστές μαχητές, συμμάχους τους.

Πολλές δεκάδες μέλη θρησκευτικών μειονοτήτων της Συρίας διαδήλωσαν νωρίτερα στο Παρίσι. «Τζολάνι (σ.σ. το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Σάρα) φύγε!, Φύγε από τη Γαλλία, φύγε από τη Συρία», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, Αλαουίτες, Δρούζοι, χριστιανοί, μεταξύ των άλλων.

«Επειδή άλλαξε ρούχα, αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε κάποιος που μπορείς να τον συναναστραφείς», είπε ο Ίσα Άλι, ο πρόεδρος της γαλλοαλαουιτικής συλλογικότητας που οργάνωσε την κινητοποίηση.

 

Γαλλικός ευτελισμός: Ο Ε.Μακρόν υπέβαλε αίτημα αποχαρακτηρισμού του Αλ Τζολάνι ως τρομοκράτη για να τον υποδεχθεί!

 

Πόσο πιο χαμηλά θα ρίξει την Γαλλία ο Μακρόν – Τεράστιες αντιδράσεις μετά το σημερινό

 

Μακρόν Γαλλία Τρομοκρατία! L’ Émir de Paris!!Ο Μακρόν δέχθηκε τον αλ Γκολάνι για να μπορεί να δεχθεί και καταζητουμένο από ΔΠΔ Νετανιάχου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...