Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026

41 τακατό

200 φορές μεγαλύτερη ἡ διαφθορά ἀπό τήν ἐποχή τοῦ Τσοχατζόπουλου!


 

Γιαννίτσης για σκάνδαλα:Κάποιοι είναι για φυλακή, σαν τον Τσοχατζόπουλο – Η διαφθορά είναι 200 φορές μεγαλύτερη τώρα


 

Τα αποκαλυπτικά έγγραφα και ένας Πατούλης εκτεθειμένος από παντού! Πανικόβλητος αλλάζει «ιδιότητες» σε μια νύχτα και οι τρεις εταιρείες αναγεννητικής ιατρικής που έγιναν μία! Από πρόεδρος έγινε μέλος σε οδοντιατρείο. Πού είναι μέτοχος τελικά και με ποιους κάνει business με την άσπρη μπλούζα;

 

 

Η μεγάλη ρεμούλα της Κρήτης ... μετά τον ....ΒΟΑΚ.

..

 

Η «SPACE HELLAS - RADIANT» σαρώνει οτι πετάει περπατάει κολυμπάει. Του Μητσοτάκη είναι; Εχει μερίδιο η πρώην Πασοκτζού ΤσιΜενδώνη;

 

 

 

Η Singular Logic που καταμετρά τις ψήφους στις εκλογές & οι επικερδείς δουλειές με το Δημόσιο


 

Κουκί θα ρίχνεις....Εβραϊκή φάβα θα βγαίνει.



Νέο μέγα σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Νομοθετούν το μεγάλο πλυντήριο - Πώς θα χαρίζουν εκατομμύρια σε «βοσκοτόπια χωρίς ζώα»


Εδώ και τώρα ο Φραπές και ο Χασάπης  δικαιώνονται

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τό 93% όλων των ΜΜΕ ,τό 90% όλων΄τών Δημοσογραφούντων ,Δημοσιολογούντων καί τό 83% των καθηγητάδων άναλυτών καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες νά πείσουν τόν ΛΑΟ ότι είμαστε η καλύτερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καί ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ παγκοσμίως.΄΄Οσον αφορά τούς Δημοσκόπους έκει ειναι ή καλύτερη κουζίνα. Ένα καταστημα μέ ύποκαταστήματα. Ίδιες τιμές καί προ'ι'όντα. Το γενικό συμπέρασμα: όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.
Η σειρά των κομμάτων σταθερά η ίδια. Πρώτη η ΝΔ. Η ΕΛΑΣ, δεύτερη, με διακριτή διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, στην 3η θέση.


Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη «ταΐζει» αδρά τη Singular Logic και τη Space Hellas του Μανωλόπουλου — την ίδια εταιρεία που μετρά τις ψήφους των Ελλήνων.... Παλαιότερα γινόταν το αντίθετο: Η Space Hellas «τάιζε» την Ελληνική κυβέρνηση όταν Πρωθυπουργός ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.... Για αυτό η "αξιοπιστία" των εκλογών στην Ελλάδα ήταν και θα είναι νοθευμένη.... Η Space Hellas έχει δωροδοκήσει την Ελληνική κυβέρνηση, Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για εξοπλιστική σύμβαση προμήθειας συστήματος αυτοπροστασίας ASPIS των μαχητικών Α/Φων F-16, της Αμερικανικής εταιρίας Litton, την οποία αντιπροσώπευε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Μανωλόπουλος με την εταιρεία του την Space Hellas.
Η Σύμβαση είχε υπογραφεί τον Φεβρουάριο του 1993, όταν πρωθυπουργός ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο υπουργός Άμυνας ήτανε ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης.
Κατά το Αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης το ποσό που δόθηκε από την Litton ως δωροδοκία για την εξοπλιστική σύμβαση στην Ελληνική Κυβέρνηση ήτανε 12.000.000 Δολάρια και για αυτό χρησιμοποίησε 4 πρόσωπα φυσικά και νομικά εκ των οποίων ένας ήτανε ο Δημήτρης Μανωλόπουλος με την εταιρεία του Space Hellas.... Η Space Hellas εξακολουθεί να είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Litton στην Ελλάδα. Το δεύτερο πρόσωπο ήτανε ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης ο οποίος βρίσκεται και στα Panama Papers και οι εξωχώριες εταιρείες Matti Consultant International και Isabela International.
Δηλαδή πρόκειται για τους πατέρες του σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη και του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Την Space Hellas σήμερα την διαχειρίζονται τα παιδιά του Δημήτρη Μανωλόπουλου που δωροδόκησε την Ελληνική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημερινό πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Η Space Hellas σήμερα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει λάβει πλήθος Συμβάσεις Δημοσίου, και κατά τις πληροφορίες θα είναι η εταιρεία που θα αναλάβει τις νέες ταυτότητες της Ελλάδας, τα νέα Διαβατήρια κλπ.
Η ελληνική Δικαιοσύνη επέδειξε «ποιότητα» δια της αποχής της, και συνεχίζει.
Για την ιστορία, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Γεράκης παρότι είχε πλήρη στοιχεία, αντίγραφο της δικογραφίας που είχε σχηματισθεί από τις αμερικανικές δικαστικές Αρχές, καθώς και επίσημη ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία της Καλιφόρνιας με τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε, μαζί και τα στοιχεία, στο τέλος ενέδωσε σε πιέσεις της κυβέρνησης και ο φάκελος της Δικογραφίας για την δωροδοκία με 12.000.000 δολάρια στη Ελληνικής κυβέρνηση Μητσοτάκη θάφτηκε.
Εδώ να θυμίσουμε την αυστηρότητα που έχει επιδείξει η Ελληνική Δικαιοσύνη σε ανήλικους μικροπωλητές λουλουδιών.
Συμπέρασμα: Στην Ελλάδα η Δωροδοκία κυβερνητικών είναι η λέξη «κλειδί» που ενώνει τους διεφθαρμένους, όπως ακριβώς την κυβέρνηση της Ελλάδας με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και την εταιρεία Space Hellas της Οικ. Μανωλόπουλου, η «σιωπή» δε είναι αυτό που ανταμείβει τους εμπλεκόμενους και τα παρένθετα πρόσωπα. Βλ. Σταύρος Παπασταύρου, Grabowski – Maria-Eva Virginia σύζυγος του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη κ.α.
Η Ελλάδα, παρόλα αυτά δηλώνει ότι είναι ισάξιο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρότι στην Αφρική γελούν μέχρι σήμερα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...