Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΚΟΚΟΣ Η ΤΖΕΝΗ Ο......ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Ο ΕΠΙΤΗΜΟΣ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ Ο......ΣΑΝΟΠΩΛΗΣ


Η ΑΓΡΙΑ «ΣΥΜΜΟΡΙΑ»

Αμα πώ εγώ τώρα οτι iσως ο "συνδετικος κρίκος" όλων αυτών είναι ο τέως και "φταιει" το πεκινο θα είμαι κακό παιδί; τηνμεγάλη πλάκα εχει ο κόπος του χερι-χερι που τρέχει να προλάβει το τραίνο να ανεβει και εχει λαχανιάσει χωρίς να βλέπει οτι το "έχασε" αφού οι άλλοι είναι ποιό νέοι και "αντέχουν" πιάσαν που λένε πόρτα.Αυτά για τους "μυημενους".θα καταλάβουν.










Διαβάστε να δείτε τώρα τι προχωρημένη ανάλυση θα σας κάνουμε. Η Ευγενία Μανωλίδου είναι η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη και έχει αναλάβει να παρουσιάζει ένα reality. Στο παιχνίδι αυτό είναι σκηοθέτης ο γνωστός Κώστας Βορίδης που είναι αδερφός του Μάκη Βορίδη Βουλευτή του ΛΑΟΣ
Στον γάμο του σκηνοθέτη, κουμπάρος ήταν ο αντιπρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Carl Lang, ενώ είχε παραστεί και ο Πρόεδρος του κόμματος αυτού Jean Marie Le Pen.
Καλά τώρα...χαζέψατε με τις πληροφορίες μας; Και τι έγινε; Τίποτα. Απλά το λέμε πως μπορεί να...

προέκυψε ως παρουσιάστρια η γυναίκα του Άδωνι Γεωργιάδη, Αλλά να τις πούνε τις γυναίκα ότι μην απαξιώνει το προϊόν της. Αν δεν το θέλει ας φύγει αφού το concept το ήξερε από την αρχή. Τι βγήκε πάλι στον Παπαδάκη και είπε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ να παίξει; Προσβάλει τους παίχτες του παιχνιδιού. Ούτε εμείς θα θέλαμε να μας λένε οι γυναίκες μας...μπουμπούκους στην τηλεόραση όπως έκανε η κ.Μανωλίδου στον Άδωνι.

Ο Μάκης Βορίδης είναι αδελφός του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Βορίδη, ο οποίος έγινε γνωστός τόσο για την προσαρμογή στα ελληνικά μεγάλων τηλεπαιχνιδιών, όπως το Big Brother, η The Farm και το Survivor, όσο και για την τηλεοπτική κάλυψη της λαοσυνάξεως που διοργανώθηκε από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο το καλοκαίρι του 2000.

http://troktiko.blogspot.com/

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

when will you go online?

Ανώνυμος είπε...

im your favorite reader here!

Ανώνυμος είπε...

its good to know about it? where did you get that information?

Ανώνυμος είπε...

wow, very special, i like it.

Ανώνυμος είπε...

help me.

Ανώνυμος είπε...

very cool.

Ανώνυμος είπε...

i think you add more info about it.

Ανώνυμος είπε...

haha.

Ανώνυμος είπε...

ok. I found an information here that i want to look for.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...