Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

ΕΦΡΑΙΜ και ΚΥΠΡΟΣ



Τα τελευταία νέα είναι ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκης ενημέρωσε την επιτροπή ότι μετά από επικοινωνία που είχε η Αρχή Προστασίας κατά του Μαύρου Χρήματος με τις Κυπριακές Αρχές δεν ανοίγουν τελικά οι λογαριασμοί που είχαν στην Κύπρο οι δυο offshore εταιρείες της Μονής Βατοπεδίου. Καλά ο κύριος πρόεδρος είναι άσχετος η τον άσχετο μας κάνει. Πολύ κουκούλωμα πέφτει σε αυτήν την ψευδό- επιτροπή. Ο Κοιρανιδης το είχε «προαναγγείλει». Αλλά επίσης και ο αναπληρωτής πρόεδρος του ευρωπαϊκού κόμματος Νίκος Κουτσού (σας θυμίζει τίποτα το όνομα;) «Στην Κυπριακή Βουλή, τώρα, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Νίκος Κουτσού, σχολίασε δημοσίευμα της εφημερίδας "Καρφί" του Νίκου Κακαουνάκη, στο οποίο γίνεται λόγος για αποστολή εκατομμυρίων λιρών στην Κύπρο από το Βατοπέδι την περίοδο του δημοψηφίσματος για το Σχέδιο Ανάν. Του υπενθύμισε ότι το θέμα είναι ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής και ανακοίνωσε ότι ο ίδιος προσωπικά θα του ζητήσει να καταθέσει τα στοιχεία που λέει ότι έχει».

http://www.ant1.com.cy/cgibin/hweb?-A=5982&-V=news

Το θέμα είναι εθνικό παιδιά σκάστε. Όλα τα λαμογια όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι επικαλούνται εθνικούς λογούς και καθαρίζουν. Σου λένε ωραία θα ξεσκίσουμε που θα ξεσκίσουμε. Δεν ρίχνουμε και μερικά «μαύρα» στο οποίο εθνικό θέμα να είμαστε καλυμμένοι; έτσι γίνονται τα καλά παιχνίδια. Γιαυτο και η «σιγουριά» του Κοιρανιδη ότι ο Εφραιμ είναι το «αφεντικό»,και θα είναι. «Πάντως ο κ. Κοιρανίδης δεν φάνηκε να ενοχλείται από την εξέλιξη της αφαίρεσης από τον Εφραίμ της διαχείρισης και των διοικητικών καθηκόντων της Μονής Βατοπεδίου, αφού όπως είπε, ο γέροντας Εφραίμ εξακολουθεί να παραμένει ηγούμενος. Εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι έστω και υπό αυτές τις περιστάσεις, αυτός που θα διοικεί θα είναι και πάλι ο ηγούμενος Εφραίμ, ο οποίος, όπως είπε, στο τέλος θα επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά του.»

http://alithia.com.cy/alithia_v2/front-end/main.php?action=nptext&page=&design=default&nptext_id=26467 Για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους επειδή ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ το θέμα του ανοίγματος των λογαριασμών είχε «τακτοποιηθεί» κατά την επίσκεψη του Χριστόφια στην Αθήνα. Ας αφήσουν τις εξυπνάδες και τα δεν ξέρω , τώρα πήραμε απάντηση για το αίτημα, και αλλά τέτοια γραφικά. Ήταν μιλημένα ξηγημένα και προαποφασισμένα. Η διακομματική «επικοινωνία» για εξαπάτηση του πολίτη καλά κρατεί. Αλήθεια γιατί δεν χρειάζεται να καταθέσουν ο Γ. Αγγέλου και ο Γ.Παπακωνσταντινου; Όσο για τους εξυπνακισμους του κυρίου Μαρκογιαννακη περί επιστολής την τελευταία στιγμή από τον κύριο Γκροζο με την οποία τον ενημερώνει ότι η αντίστοιχη αρχή της Κύπρου απάντησε ότι δεν μπορούν να ανοίξουν οι λογαριασμοί, χωρίς να υπάρξει αίτημα δικαστικής συνδρομής μόνος του εκτίθεται τώρα θα μου πείτε πρώτη φορά είναι; Κοτζάμ μεγαλοδικηγόρος δεν ήξερε ότι χρειάζεται δικαστική συνδρομή; με το περιστέρι έστειλε το αίτημα ; Αυτά είναι γελοιότητες; η εσκεμμένες ηλιθιότητες; Ότι θέλετε βάλετε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απορω γιατι εγινε τοσος ντορος για ενα τοσο ασημαντο ζητημα σαμπως ο εφραιμ ειναι ο πρωτος η και τελευταιος ιερεας που παρανομει
σιγα το σπουδαιο ζητημα

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον που σκανδαλισε κοινο και κριτικους με το σεξουαλικο του θεμα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...