Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ στην ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ του ΑΠΘ


Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και επί αρκετή ώρα οι κλεισμένοι, κουκουλοφόροι;, στη Θεολογική σχολή του ΑΠΘ, ακούγονται να καταστρέφουν τα πάντα. Οι θόρυβοι-κρότοι από την καταστροφή ακούγονται με ευκρίνεια παντού στην πλατεία Σιντριβανιού. Αφού έριξαν βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ καίνε τώρα τα λιγοστά δέντρα του προκήπιου της σχολής. Απέναντι ακριβώς περιμένουν τα ΜΑΤ, χωρία καμία πρωτοβουλία...

Υπενθυμίζεται πως δυο ώρες πριν, ο Πρύτανης του ΑΠΘ κ. Μάνθος, συνοδευμένος από πολλούς φοιτητές απαίτησε και πέτυχε την απομάκρυνση της αστυνομίας προκειμένου να εκκενώσουν το ΑΠΘ, χωρίς να επιτρέψουν την σύλληψη οποιουδήποτε παρείσακτου κουκουλοφόρου. Φαίνεται, όμως, ότι η προσπάθεια απέτυχε....

http://www.polites-ampelokipon.blogspot.com/

ΑΠΟ ΤΟ http://greece-salonika.blogspot.com/

**Προστέθηκε αργότερα,23:20'
Φωτιά σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην αντιπροσωπεία της ΝISSAN-Κεχαγιάς επί της οδού Λαμπράκη 45 στην Τούμπα. Στο σημείο έχουν σπεύσει 4 οχήματα της πυροσβεστικής ενώ αναπτύσσονται και διμοιρίες ΜΑΤ.

**Προστέθηκε αργότερα,23:21'

Επίθεση δέχθηκε και η τράπεζα Εurobank κοντά στην παραπάνω αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Ένταση στην Πετρούπολη, όπου πριν από λίγη ώρα νεαροί πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο Τμήμα και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. (23:26)

Επεισόδια έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη. Αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιά σε εργοτάξιο του Μετρό και οι αστυνομικοί χρειάστηκε να σχηματίσουν ασπίδα, για να μπορέσει όχημα της Πυροσβεστικής να προσεγγίσει το σημείο. (23:25)

http://www.zougla.gr/index.php


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...