Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

…..ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ - ΜΙΧΑΛΟΣ και Σια


1ον "Παγώνει" η ανάπτυξη

2ον Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιτήρησης

3ον τριημερίτες η τετραημερίτες ιδού το ερώτημα

Δεν απέκλεισε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης το ενδεχόμενο η ελληνική οικονομία να μπει σε κοινοτική επιτήρηση.
Όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου "αν και η Ελλάδα δεν είναι στην πρώτη γραμμή επικινδυνότητας, εντούτοις όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες".

Και Επιβράδυνση στο 1% της ανάπτυξης στη χώρα μας το 2009 προβλέπει ο επικεφαλής οικονομολόγος της γαλλικής τράπεζας PNB Paribas, Πολ Μόρτιμερ.
Μιλώντας σε ημερίδα τού ομίλου EFG Εurobank με θέμα "Εξελίξεις και προοπτικές για το 2009 στην παγκόσμια οικονομία", ο ίδιος προέβλεψε αισθητή υποχώρηση του πληθωρισμού στη χώρα μας το επόμενος έτος και βελτίωση του ρυθμού ανάπτυξης πάνω από το 2% το 2010.

Μπορεί να μας εξηγήσει ο κύριος Αλογοσκούφης πως έφτασε να χρειάζεται να δανειστεί η Ελλάδα το 2009 πάνω από 55 δις ευρώ που είναι περίπου το 10% του ΑΕΠ , ενώ από το 2004 είχαμε δανειστεί συνολικά γύρω στα 55 δις και να μας λέει ότι «πάμε καλά.» δεν ξέρει ότι ο προϋπολογισμός που κατάθεσε είναι εκτός πραγματικότητας; και έρχεται τώρα και ο κύριος… Μίχαλος μέσα σε όλα αυτά να μας προτείνει δουλειά "μισής εβδομάδας" με ...μισό μισθό και σύνταξη στα...130 χρόνια - όλα αυτά υποτίθεται για να μην γίνουν...απολύσεις – Τι να περιμένει όμως κανείς από ένα κράτος που μετονόμασε το υπουργείο ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ .Αυτό τα λέει όλα. Η εργασία έγινε απασχόληση, και η κοινωνική υπηρεσία του κράτους μεταφέρθηκε στις πλάτες του πολίτη ως «αλληλεγγύη». Δηλαδή βρείτε τα μεταξύ σας αυτό μας λένε. Άντε να χαθείτε ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ. Να φέρουν οι επιχειρηματίες πίσω τα «κλεμμένα» και τις καταθέσεις από την Ελβετία που κάνανε όλα τα χρόνια που «καλοτρώγανε» Κε Μίχαλε .Και να δεις τι καλά που θα «ανταπεξέλθουν» στην κρίση. Όχι την «εύκολη» λύση που έχετε «προγραμματίσει» από παλιά. Είχαμε μέχρι εχθές την χαμένη γενιά των 700 ευρώ τώρα πάμε να δημιουργήσουμε και τους «τριημερίτες» η «τετραημερίτες». Όταν ρημάζανε τα τρωκτικά τον τόπο κάνατε ότι δεν βλέπατε η δεν ξέρατε .Όταν πήρατε τα εργοστάσια και τα μεταφέρατε στα ΣΚΟΠΙΑ και στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ για περισσότερα κέρδη εις βάρος των εθνικών συμφερόντων με την σύμφωνη γνώμη «αργυρώνητων» πολιτικών ήταν «καλά». Τώρα σας πήρε ο «πόνος» για τις «σχέσεις» υπαλλήλων και αφεντικών. Το ότι αφήσατε χιλιάδες ανέργους με την «μεταφορά» δεν το ξέρετε? ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. τέρμα.

1 σχόλιο:

ASTYANAX είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΟ ΤΥΡΒΑΖΟΝΤΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ε.Β.Ε.Α. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ
ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΟ (Ν.1892/1990) ΠΟΥ ΕΧΕΙ
ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ
1990, ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤ.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ
ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...