Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Συμβαίνουν ΤΩΡΑ


- Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για βιαιοπραγίες σε βάρος αστυνομικών, δώδεκα άτομα για κλοπές, ενώ προσήχθησαν συνολικά πενήντα πέντε άτομα. Από επιθέσεις που δέχθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις από ομάδες ατόμων με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ, τραυματίσθηκαν επτά αστυνομικοί.

Στο νοσοκομείο δύο άτομα που τραυματίστηκαν στο κεφάλι στις συμπλοκές στην πλατεία Βικτωρίας. (01:30)

- Σε ύφεση βρίσκονται τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο και τους γύρω δρόμους. Η μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας έχει αποχωρήσει, ωστόσο παραμένουν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, καθώς σημαντικός αριθμός αντιεξουσιαστών παραμένει "οχυρωμένος" στο κτίριο της οδού Πατησίων. (01:05)

- Έληξε η πολιορκία στο Α.Τ Ζεφυρίου. Περίπου 600 περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 22:00 χθες βράδυ και εξαπέλυσαν επίθεση με πέτρες και ξύλα εναντίον του κτιρίου. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά στα μάτια από σκάγια κυνηγετικού όπλου. (00:25)

- Άτομα παραμένουν "ταμπουρωμένα" και στην ΑΣΟΕΕ. (00:04)


11.00Μ.Μ ΗΡΑΚΛΕΙΟ πηραν την κατασταση στα χερια τους οι πολιτες στο ηρακλειο και περιφρουρουν τα καταστηματα τους.εχουν γινει δεκαδες συλληψεις και απο πολιτες οι ΚΡΗΤΙΚΟΙ αποφασησαν να βαλουν οι ιδιοι ΤΑΞΗ. 300 περίπου άτομα πολιορκούν το Α.Τ Βόλου. Τραυματισμένος ένας αστυνομικός. (22:23)

- Συλλήψεις αυτή την ώρα δεκάδων διαδηλωτών στην πλατεία Βικτωρίας, που επεχείρησαν να διαρήξουν το κατάστημα "Γερμανός". (21:59)

- 600 άτομα πολιορκούν το Α.Τ Ζεφυρίου. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σκάγια κυνηγετικού όπλου στα μάτια. (22:03)

- Πεδίο μάχης το Πολυτεχνείο. Οι κουκουλοφόροι πετούν μολότοφ και οι δυνάμεις ασφαλείας απαντούν με χημικά. Φωτιές έξω από την ΑΣΟΕΕ.

- Σοβαρά επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ πολιτών και κουκουλοφόρων. Η Αστυνομία βρίσκεται ταμπουρωμένη στην Αστυνομική Διεύθυνση.

- Συμπλοκές μεταξύ εμπόρων και κουκουλοφόρων στη Λάρισα. Διαδηλωτές έκαψαν το χριστουγεννιάτικο καράβι στην πλατεία Ταχυδρομείου.

- Πάνω από 150 συλλήψεις για πλιάτσικο και επεισόδια.

http://www.zougla.g

10.10 Συνεχίζωνται οι συμπλοκές στο Ηράκλειο διεξάγεται "κυνηγητό" στους δρόμους.

IXNOS

Πριν από λίγο ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε και λεηλάτησε τα καταστήματα Wind Vodafone στην Πλατεία Βικτωρία.

Το αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου δέχθηκε επίθεση από ομάδες αθίγγανων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού

Νεαροί ετοιμάζουν επίθεση και στα τμήματα Αγίας Παρασκευής και Ζωγράφου. http://www.antinews.gr/

Δεκάδες άτομα συλλαμβάνονται αυτή τη στιγμή στην Πλατεία Βικτωρίας από ομάδες των ΜΑΤ...

Τους έπιασαν επ'αυτοφόρω να επιχειρούν να εισέλθουν και να ληστέψουν το κατάστημα Γερμανός στη Βικτώρια...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μόλις πριν από λίγο 5-6 άνδρες των ΜΑΤ παραβίασαν το άσυλο, μπαίνοντας στον προαύλιο χώρο της Φιλοσοφικής από την πόρτα που βλέπει στην Εθνικής Αμύνης. Υποχώρησαν ξανά έξω από το πανεπιστήμιο ύστερα από πετροπόλεμο με αυτούς που βρίσκονται έξω από την ΣΘΕ ... Πέτρες πετούνε και οι αστυνομικοί!

http://ideodoxeio.blogspot.com/

.ΖΑΚΥΝΘΟΣ

..ΕΠΙΘΕΣΗ δέχθηκε το αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου πριν από λίγο από ομάδα νεαρών, που πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζάμια από τα γραφεία των αστυνομικών υπαλλήλων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες και η αστυνομική δύναμη δεν αντέδρασε. Οι νεαροί παραμένουν συγκεντρωμένοι στην περιοχή γύρω από την αστυνομία και έχουν βάλει φωτιά σε ένα κάδο σκουπιδιών. http://atsarantos.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...