Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΩΤΟΣ Ο "ΚΑΝΕΝΑΣ" απο τους ΔΥΟ με 43% λόγω "αποτελεσμάτων"



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα γεγονότα της Κομοτηνής….
Η πολιτική ηγεσία….
Και οι παρακρατικές οργανώσεις


Σάββατο 6/12/08
Διπλοπενιές, λουλουδοπόλεμος και άφθονο αλκοόλ, συνόδευσαν τον κατ’ επίφαση μπουζουκο-υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, το βράδυ της 6ης Δεκαεμβρίου στην Ιερά Όδό, όπου παραβρέθηκε σε κοινωνική συνεύρεση, ακούγοντας Πασχάλη Τερζή και Έλενα Παπαρίζου!!!!
Λίγες ώρες πρίν ο 16χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος, δολοφονήθηκε άνανδρα από σφαίρα αστυνομικού.

Κυριακή 7/12/08
Ο μπουζουκο-υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης μετά την οινοποσία και διασκέδαση ξεκουράσθηκε, και το απόγευμα της Κυριακής παρακολούθησε τον αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός, στίς θέσεις Vips!!!!

Δευτέρα 8/12/08
Ο μπουζουκο-υπουργός Παιδείας -Ευριπίδης Στυλιανίδης- εκπρόσωπος του χάους εξαφανίσθηκε.
Οι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων διαδήλωσαν για τον άδικο χαμό του συμμαθητή τους Αλέξη Γρηγορόπουλο.
Από την πορεία της διαδήλωσης στην Κομοτηνή, αποκόπηκαν 3-4 μικρές ομάδες μαθητών. Οι μαθητές έριξαν το σύνθημα «ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ».
Το περιστατικό συνέβη, πλησίον του βιβλιοπωλείου «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ», αυτίκοοι μάρτυρες οι “Los Decamisados”, γιατί ακολουθούσαν την διαδήλωση των μαθητών.

Μεταξύ Δευτέρας 8/12.08 & Τρίτης 9/12/08
Ο Νομάρχης Ροδόπης κ. συνευρέθη με τον Αμερικάνο Πρόξενο, του Προξενείου Θεσ/νίκης, και το θέμα ήταν: «Εναλλακτικές Καλλιέργειες στη Ροδόπη». (Τακτικά ο κ. Πρόξενος επισκέπτεται και το νομό Φλώρινας, δεν σας λέει κάτι αυτό;)
Με την οικονομική και ενεργειακή κρίση που μαστίζει, την ανθρωπότητα μάλλον θα καλλιεργηθούν «λαμπόγυαλα», για να εξαχθούν στις ΗΠΑ!!!!
Ενώ, από την Δευτέρα το απόγευμα και το πρωί της Τρίτης, διάχυτη ήταν η είδηση ότι η γνωστή μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών της Κομοτηνής, θα προβεί στην κατάληψη της Παλαιάς Νομικής Σχολής που βρίσκεται σε απόσταση 50 μ.μ. από την έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κι’ όπως έγινε, οι πολιτικοί μας ταγοί που κατοικοεδρεύουν στην Κομοτηνή, «σφύριζαν» αδιάφορα, και δεν έλαβαν καμιά μέριμνα, για να αποτραπούν τα όποια πιθανά επισόδια, που ίσως θα συνέβαιναν με τους παρακρατικούς πολιτοφύλακες!!!!!

Αφού, επισκέφθηκαν το Τουρκικό Προξενείο που εδρεύει στην Κομοτηνή: Ο Περιφερειάρχης κ. Σταμάτης, ο Υπερνομάρχης κ. Μηνόπουλος, ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Γιαννακίδης, Ο Δημαρχος Κομοτηναίων κ. Κοτσάκης, οι αντινομάρχες, οι αντιδήμαρχοι οι φορείς, και ο λοιπός πολιτικός συρφετός της πόλης μας, για να ευχηθούν στον εκπρόσωπο «Της ΥΨΗΛΗΣ ΠΥΛΗΣ», χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, επ’ ευκαιρία της εορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ, -«Εάλω η πόλις»- η κατάληψη της Σχολής πραγματοποιήθηκε. Και για πρώτη, μετά 17 συναπτά έτη έδρασαν οι παρακρατικές «εθνικοαπευθερωτικές μονάδες κρούσης».
Σχετικό ρεπορτάζ, αναρτήθηκε από τους «Los Decamisados» στα blog μεταξύ 20.00 και 21.00 ώρα Ελλάδος περίπου.
Τους ειδοποήσαμε εγκαίρως, ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει μ’ αυτούς τους παρακεντέδες.
Οι πολιτικοί ταγοί μας, «αγρόν ηγόραζαν» ή επιζητούσαν την σύγκρουση;
Δηλ. να στρέψουν την προσοχή τους οι Έλληνες πολίτες σε πανελλήνιο επίπεδο στην ταλαίπωρη Κομοτηνή, λόγω της Μουσουλμανικής Μειονότητας, και να υποβαθμισθούν τα γεγονότα που συνέβαιναν και συνεχίζουν να συμβαίνουν, απ’ άκρο σ’ άκρο της Ελλάδος. Ή ακόμη να τεθούν ορισμένες σε ισχύ παράγραφοι του άρθρου 48 του Συντάγματος.
Οι «Los Decamisados», στο ρεπορτάζ της Τρίτης σκοπίμως δεν ανέφεραν το σύνθημα «ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ», για να μην καθιερωθεί ως βασικό σύνθημα, στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες.
Όπως έγινε στα γεγονότα του 1990, από τον Ρ/Σ «Δίαυλος Ροδόπη», από τον δημοσιογράφο της ΝΕΤ και Ελεύθερου Τύπου κ. Κοτάκη, που τότε ήταν φοιτητής στη Νομική Σχολή της Θράκης, και έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές, και έτσι με τα εμπρηστικά ρατσιστικά συνθήματα, διαφόρων παρακεντέδων συνέβησαν τα θλιβερά γεγονότα, ενάντια στη Μουσουλμανική Μειονότητα.
Κύριοι πολιτικοί ταγοί σας ειδοποιήσαμε.

Κομοτηνή 09/12/2008

«Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.»
Μια μικρή ομάδα 35-40 ατόμων βρίσκονται αυτή τη στιγμή εγκλωβισμένοι στην παλιά Νομική Σχολή της Κομοτηνής από 200-300 αστυνομικούς.Ετοιμάζουν φαίνεται το μεγάλο «ντου» τη νύχτα.
Απουσιάζουν παντελώς από τον χώρο της παλιάς Νομικής - κτίριο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτίριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – η τοπική εξουσία (Νομάρχης, Δήμαρχος, βουλευτές), οι βουλευτές , τα κόμματα , εκτός από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ (παρόντες οι κ. Χαρίτος και Κυρατζόγλου) ώστε με την παρουσία τους να προστατεύσουν την μικρή ομάδα των διαδηλωτών.
Τρείς «κουκουλοφόροι αστυνομικοί» (μαύρες στολές, κουκούλες, κράνος μοτοσυκλετιστή, μαύρα γυαλιά) κάλεσαν για ανάκριση νεαρό και νεαρή,15-16 ετών (ο νεαρός ολόιδιος ο Αλέξης). Το ερώτημα ήταν αν γνώριζε την κοπελιά που εκσφενδόνιζε πέτρες. Το αγόρι και το κορίτσι απάντησαν ; «τι είναι αυτά που λέτε;» Ο «κουκουλοφόρος αστυνομικός» απάντησε : « Μα σας καλέσανε με τα ονόματά σας , προσέξτε παιδιά θα έχετε συνέπειες». Οι κουκουλοφόροι αστυνομικοί απαίτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο της διαδηλώτριας . Ο νεαρός και η νεαρή απάντησαν ότι δεν την γνώριζαν και ακόμη ότι το τηλέφωνό του δεν έχει κάρτα. Οι αστυνομικοί με ύφος αυστηρό είπαν στα παιδιά: «προσέξτε , θα έχετε συνέπειες . Νεαρέ , όταν σε χαιρέτησε η κοπέλα , της είπες , γειά σου Δόμνα». Στη συνέχεια ο ψηλός κουκουλοφόρος αστυνομικός είπε στα νεαρά παιδιά: «Αφού δεν έχετε κάρτα τηλεφωνήστε από το δικό μου τηλέφωνο στη μητέρα σας και ρωτήστε ποια είναι η Δόμνα και το επίθετό της». Ο νεαρός τρεμάμενος , από το τηλέφωνο του κουκουλοφόρου αστυνομικού , τηλεφώνησε στη μητέρα του και ρώτησε για την Δομνα αν γνωρίζει αν γνωρίζει το επίθετό της. Η μητέρα «πονηρεύτηκε» και κατι ασχετο απάντησε.Ο κουκουλοφόρος αστυνομικός πήρε με βία το τηλέφωνο από τα χέρια του νεαρού, για να μιλήσει με την μητέρα του. Στην πρώτη ερώτηση του αστυνομικού με την κουκούλα , η μητέρα του νεαρού «πονηρεύτηκε» και έκλεισε το τηλέφωνο. Στην συνέχεια ο κουκουλοφόρος αστυνομικός αφού πλέον είχε και τον αριθμό τηλεφώνου της κατοικίας του νεαρού, με αυστηρό ύφος «διέταξε» τα παιδιά να περιμένουν στη θέση τους και ο αστυνομικός κατευθύνθηκε προς τον διοικητή του για ενημέρωση. Ο κουκουλοφόρος ψηλός αστυνομικός , άφησε έναν άλλο λεπτό «ξερακιανό» συνάδελφό του «προς φύλαξη» του νεαρού και της κοπελιάς. Ο φόβος και ο τρόμος τους κυρίεψε, αλλά και για να μην γίνουν «δοσίλογοι» στα 15-16 χρόνια τους ,σε 3-4 λεπτά με μικρά παιδικά χαριτωμένα πηδηματάκια ….. δραπέτευσαν. Ο ψηλός κουκουλοφόρος αστυνομικός , έχει όμως στην κατοχή του τον αριθμό τηλεφώνου της κατοικίας του , εκτός κι αν ο νεαρός πήρε τυχαίο αριθμό.
Παρόντες και οι γνωστοί εντεταλμένοι τραμπούκοι, που γιουχάιζαν και εβριζαν τους διαδηλωτές Αντιεξουσιαστές , οι Καραίσκος, Πολιτσάκης και CIA, περιβάλλον του υπουργού κ. Στυλιανίδη, του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, του Βατοπεδίου, του Υπουργείου Εξωτερικών και των υπολοίπων συναφών τραμπούκικων οργανώσεων (Εφημερίδα Αντιφωνητής).
Emilio Salvatore

Τετάρτη 10/12/08
Από την Τετάρτη το πρωί, για την διαμόρφωση κλίματος φόβου και ανασφάλειας, με την μεθοδευμένη διασπορά φημών, αλλά και δήθεν επιβεβαιωμένων πληροφοριών, διαχέονται από εξωτερικούς συνεργάτες των ειδικών υπηρεσιών λευκής προπαγάνδας, (μεθοδέυσεις που θυμίζουν την Ιταλικη μασωνική στοά P2 Geli με υπαρχηγό τον Berlusconi και την παραστριωτική οργάνωση ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ), δήθεν μετακινήσεις αντιεξουσιαστών από πόλεις της βόρειας Ελλάδας, (αναφέρθηκαν από 10 έως 20 λεωφορεία), με σκοπό την πρόκληση καταστροφών στην πόλη της Κομοτηνής.
Επιβεβαιώθηκαν, τα όσα μεταδιδόταν από στόμα σε στόμα, όταν η παρακρατική ομάδα του Νεοδημοκράτη στελέχους ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ, έστειλε το SMS:
«ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ, ΕΣΤΩ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ».
Επίσης η περαντζάδα του Περιφερειάρχη κ. Σταμάτη από την αγορά της Κομοτηνλης, φόβισε τους συμπατριώτες μας και φίλους μας Μουσουλμάνους. Θύμισε την παρουσία του τότε υπουργού Εξωτερικών κ Αντώνη Σαμαρά το 1990, στο πάρτυ της ΝΟΔΕ Ροδόπης, την μεταμεσονύκτιά επίσκεψη του, στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, και με το πρώτο φώς της ημέρας δόθηκε το σύνθημα και έγινε το πογκρόμ.
Η πολιτική ηγεσία της Κομοτηνής, γνώριζε όλες τις κινήσεις των παρακρατικών ομάδων, αφού τα αλλόφρονα μέλη τους, είναι φερέφωνα του μουζουκου-υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, του Δημάρχου Κομοτηναίων κ. Κοτσάκη, και άλλων τινών συνεργατών τους.

Ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης, δεν έλαβε καμιά πρωτοβουλία την Τετάρτη και την Πέμπτη να ενημερώσει τον Λαό της Ροδόπης για τα τεκταινόμενα. Παράξενο δεν είναι;
Τόσο λαλίστατος γι’ άλλα θέματα χωρίς ενδιαφέρον. Τώρα μάλλον δεν γνώριζε, τίποτε το καλό παιδί!!!!

Πέμπτη 12/12/08
Η παρακρατική πολιτοφυλακή όπως αναφέρεται στο μήνυμα του SMS, ήταν πανέτοιμη. Μετά τα γεγονότα του 1990 δεν διαλύθηκαν, δεν διασπάσθηκαν, και το έτος 2008 ξύπνησαν σαν τον Φοίνικα μέσα από τις στάχτες – έμβλημα της Χούντας, όπως αναφέρει και ο «μύθος».
Τα μέλη της νέας παρακρατικής πολιτοφυλακής, (είναι οικογενειακή παράδοση),
Είναι γύιοι, εγγονοί, γαμπροί, κόρες, νύφες, μπατζανάκηδες, κουνιάδοι, των μελών της παρακρατικής πολιτοφυλακής του 1990. Άδραξαν την ευκαιρία να ξαναπλουτίσουν, με το πλιάτσικο που θα έκαναν όπως το 1990.
Οι πρώτες αψιμαχίες με τους φοιτητές, έγιναν στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Συνόδευσαν οι εθνικοαπελευθερωτές παρακρατικοί πολιτοφύλακες την ειρηνική διαδήλωση και πορεία των φοιτητών μέχρι την Παλαιά Νομική Σχολή. Στη Νομική Σχολή, περίμεναν τους διαδηλωτές φοιτητές, περισσότεροι από 250 εθνικοαπελευθερωτές παρακρατικοί πολιτοφύλακες. Προκαλούσαν τους φοιτητές, ενώ πραγματοποιούνταν η Συνέλευση των φοιτητών για να ληφθούν οι αποφάσεις για το «τι μέλλει γενέσθαι».
Οι παρακρατικοί πολιτοφύλακες, παραβίασαν το πανεπιστημιακό άσυλο, μπούκαραν με αλαλαγμούς και συνθήματα, σχεδόν κατέστρεψαν την κεντρική είσοδο, μετά από την σθεναρή αντίσταση των φοιτητών. Και έτσι δεν κατόρθωσαν να εισέλθουν, εντός του χώρου που πραγματοποιούνταν η Συνέλευση. Αλλιώς θα χυνόταν αίμα.
Ενώ συνέβαιναν αυτά τα επαίσχυντα γεγονότα, η τοπική πολιτική ηγεσία απουσίαζε από τον χώρο του Πανεπιστημίου.
Καλά που βρέθηκε, ο αποφασιστικός και έμπειρος Δήμαρχος Τάσος Βαβατσικλής, διέκοψε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και τους «κουβάλησε», στο χώρο τον επεισοδίων.

Τα ντροπιαστικά συνθήματα έπαιρναν καί έδιναν με ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς και απαιτήσεις, όπως: «Είστε ξένοι να φύγετε από την Κομοτηνή», «είστε χαραμοφάηδες σας ταϊζουμε εμείς», «παιδιά να τους περικυκλώσουμε με τις μέρες να μην μπορέσουν να διαφύγουν για να πεθάνουν από την πείνα», κι’ άλλα σεμνά και ταπεινά συνθήματα κράυγαζαν οι οργανωμένοι παρακρατικοί πολιτοφύλακες, και μέχρι αυτή την στιγμή, δεν ίδρωσε ούτε το αυτί του μπουζοκο-υπουργού.

Ποιοι είναι αυτοί που κραύγαζαν και απειλούσαν, και καταστρέφανε και προσπάθησαν να παραβιάσουν το πανεπιστημιακό άσυλο;
Είναι :
-Αυτοί που απέκτησαν την περιουσία των Μουσουλμάνων συμπατριωτών μας με τα περίφημα θαλασσοδάνεια Εθνικής Σκοπιμότητας.
-Αυτοί που είναι γαμπροί της Κομοτηνής, και παντρεύτηκαν τις κόρες, για να αποκτήσουν προίκα, από την αγορά Μουσουλμανικών περιουσιών από τα πεθερικά τους.
-Αυτοί που καταπάτησαν δημόσια γή, ακόμη και στην παραλίμνια περιοχή της λίμνης Μητρικού.
-Αυτοί που κατέκλεψαν τους αρχαιολογικούς χώρους (Αρχαία Στρύμη), και απέκτησαν περιουσία από την πώληση των αρχαίων ευρημάτων.
-Αυτοί που επιδοτήθηκαν μέσα από τους αναπτυξιακούς νόμους, και τους χαρίσθηκαν 83 δις δραχμές την περίοδο 1994-1995.
-Αυτοί πού μέσα από ανώμαλες καταστάσεις, περιμένουν για πολλοστή φορά να τους χαρισθούν οι οφειλές τους προς το δημόσιο, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, με το αιτιολογικό «εμείς εδώ επάνω φυλούμε Θερμαοπύλες».
-Αυτοί αυτοί…..οι αεριτζήδες που πουλάνε πατριωτισμό. Πατρωτισμός δεν είναι να σέρνεις την Ελληνική Σημαία, και τηνΣημαία του Πανθρακικου, μέσα στα γήπεδα, πατριωτισμός είναι ανάλογα με τις δυνάμεις που έχει ο καθένας μας να συμβάλουμε στην αύξηση της παραγωγής και του ΑΕΠ.
Με αργοπορία κάποιων ωρών εμφανίσθηκε στο χώρο του Πανεπιστημίου η τοπική πολιτική ηγεσία. Μέχρι την αφιξή των ανδρών της εξουσιας η κατάσταση ελεγχόταν από τους παρακρατικούς πολιτοφύλακες.
Αυτά που διοχετεύουν οι πολιτικοί μας στα τοπικά διεφθαρμένα ΜΜΕ, είναι «κοπανιστός αέρας». Δεν πρέπει να λαμβάνουν υπ’ όψη οι αρχηγοί των πολιτικών κομάτων τα λεγόμενά τους. Το μόνο που ήθελαν οι καθοδηγούμενοι κύκλοι της ανωμαλίας ήταν η σύγκρουση και μόνο η σύγκρουση. Πάρτε το «χαμπαρι».

Emilio Salvatore e Dolores Ibaruri (Pasionaria)-

ΣΣ. Ο μπουζουκο-υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, μέχρι αυτή την στιγμή δεν ζήτησε μια συγνώμη από τους φοιτητές του Δ.Π.Θράκης. Ο ίδιος σπούδασε στο πανεπιστήμιο της πατρίδας του στην φιλόξενη Κομοτηνή.
Ως ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όταν οργάνωνε καταλήψεις κλπ. δίκαια ξεσπάσματα της νεολαίας, ποτέ δεν ενοχλήθηκε από κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Από την καθημερινή "Η εκτόξευση του κόστους δανεισμού του ελληνικού δημοσίου, και δευτερευόντος της Ιταλίας, προβληματίζει τις Βρυξέλλες για την ικανότητα των δύο κρατών να αναχρηματοδοτήσουν το δημόσιο χρέος το 2009, δεδομένης της επιδείνωσης του διεθνούς κλίματος.

Το μήνυμα που έχει, ανεπισήμως αλλά ευκρινέστατα, μεταδοθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος από τις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη, είναι βαρύ:
Από εμάς μην περιμένετε, αν χρειασθεί θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Διότι δεν υπάρχουν μηχανισμοί χρηματοδότησης για τα κράτη-μέλη της ΟΝΕ. Επιπλέον η «διάσωση» (baillout) κρατών-μελών της ΟΝΕ δεν προβλέπεται από τη συνθήκη του Μάαστριχτ.

Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, διακατέχεται από βαθύτατη ανησυχία. Η χρονική συγκυρία των ταραχών δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για την Ελλάδα, συμφωνούν οικονομολόγοι διεθνών οργανισμών και αναλυτές εταιρειών αξιολόγησης του επενδυτικού κίνδυνου. Οι όροι δανεισμού του ελληνικού κράτους θυμίζουν ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενη οικονομία.

Το spread των 10ετών ομολόγων σε σύγκριση με τις αποδόσεις των αντίστοιχων γερμανικών εκτινάχθηκε την Παρασκευή στις 210 μονάδες. Τα βίαια γεγονότα συνυπολογίσθηκαν από τον Economist Intelligence Unit, που πλέον προβλέπει ύφεση και φλερτ με το υπερβολικό έλλειμμα για το 2009. Μέτριο θεωρεί τον κίνδυνο στην χώρα η εταιρεία Global Risks, καθώς κρίνει ότι η ασφάλεια που προσφέρει το κράτος είναι ανεπαρκής"
Τα παραπάνω είναι αυτά που έρχονται και που θα πληρώσουμε όλοι.

Ποιοι λοιπον ειναι πισω απο ολα αυτα που συμβαίνουν εδώ, που αρνούνται να βγάλουν τις ιδεολογικές τους κουκούλες και να μας πούν τις προτάσεις τους?
Εκτος απο τα γενικόλογα και τα ευχολογια παλαιολιθικών αριστερών, ποια ειναι η πρόταση για την επόμενη ημέρα? καμία φυσικά.
Δεν υπάρχει πρόταση απο την αριστερά για το αύριο. Γιαυτό εδώ και 17 χρόνια που περνά την μεγάλη εσωτερική της κρίση αγωνιά και προσπαθεί να την εξάγει στην κοινωνία μήπως και κρατήσει τις δυνάμεις της.
Μαθητές και παιδιά σκεφτείτε το -γιατί μπορείτε- μόνο σαν στρατιώτες σας θέλουν, να παίζετε τα παιχνίδια τους και τους σχεδιασμούς τους. κάποια ημέρα ξαφνικά η πλάκα και ο χαβαλές θα τελειώσουν και τότε οι γονείς σας -οποτε κι εσείς- θα πληρώσουν τα σπασμένα με περισσότερη εργασία και καποιοι - οι εγκέφαλοι που είναι από πίσω και συντονίζουν όλα αυτά- από τον θυμό τον δικό σου που τον στράτευσαν για την εκπλήρωση των δικών τους συμφερόντων- θα λάβουν καλές δημόσιες θέσεις με χοντρούς μισθούς και θα περάσουν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.
Ξυπνήστε παιδιά. Ο συνασπισμός η κκε εσωτ οπως τον γνωρίζω εγώ΄"έτρωγε καλά" πρίν την δεξιά. Τους κόπηκε η μάσα, και απεγνωσμένα ρίχνουν συνθήματα, (πχ γενιά των 700, λές και υπήρχε ποτέ έλληνας νεαρός που έπερνε περισσότερα) για να στρατολογήσουν κόσμο. Έχασαν τους φοιτητές (τους πήρε η δαπ), έχασαν τους οικοδόμους (ήρθαν οι ξένοι) και στρέφονται ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα στους μαθητές προσπαθώντας να τους εγκλωβίσουν στην ιδεολογία των συνθημάτων κλέβοντάς σας την ελεύθερη προσωπική σκέψη. Ξυπνήστε παιδιά. μην τρώτε κουτόχορτο. Τίποτα δεν ειναι τυχαίο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους βλέπετε αλλά συντονίζουν και σκέφτονται για εσάς. Ξυπνηστε παιδιά. Ολοι εμείς οι υπόλοιποι που δεν συμφωνούμε σε αυτή την ανελεύθερη προποπτική, σας χρειαζόμαστε ελεύθερους και ανεξάρτητους, όχι μαντρωμένους. Χρειαζόμαστε το δημιουργικό σας μυαλό και όχι τα χέρια που πετούν πέτρες σε συνανθρώπους σήμερα και αύριο οπλίζουν όπλα. Αντισταθείτε στους ιδεολογικούς μουτζαχεντίν. Η βία φέρνει βία. Εμρπός στον διάλογο. Μην αντιγράφετε ένα αποτυχημένο παρελθόν. Η επανάστασή σας -εάν γίνει θα πρέπει να γίνει για εσάς- όχι για τουε καθοδηγητές -έτσι τους λένε, για να μαθαίνετε. Έχετε μυαλό ακόμη ελεύθερο και το έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ και οι Θρακιώτες
«Σκεπτόμενοι»

«Δρυός πεσούσης πάς ανήρ Ξυλεύεται»

Την Τετάρτη το μεσημέρι, με την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης του υπουργικού Συμβουλίου, και της πολιτικής υποβάθμισης του κ. Στυλιανίδη, οι θαμώνες των καφενείων των καφετεριών και περιπατητές της Πλατείας, άρχισαν να συζητούν και να σκέφτονται από τα νέα του καθήκοντα ο πρώην υπουργός Παιδείας, πως μπορεί να προσφέρει στην πατρίδα του.

Σταχυολογήσαμε μερικές σκέψεις και προτάσεις:
1)Τώρα ως υπουργός Μεταφορών, μπορεί να επαναφέρει το παλαιό επάγγελμα του εισπράκτορα στα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας. Δημιουργώντας αυτές τις νέες εργασίας α)θα μειώσει την ανεργία της περιοχής β) θα διορίσει εκατοντάδες εισπράκτορες, για να εξασφαλίσει την αμφισβητούμενη επανεκλογή του.
2) Για την ανάπτυξη της περιοχής μας, θα εξορυχτούν τα υπάρχοντα κοιτάσματα «πετροκάρβουνου» της Καρυδιάς, το οποίο θα χρησιμοποιούν ως καύσιμη ύλη, οι ατμομηχανές των τραίνων, οι οποίες μετά πολλά χρόνια «λούφας και παραλλαγής», θα τις δούμε σύντομα να κυκλοφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας μας, και έτσι θα επιτύχει και η οικολογική (πράσινη) ανάπτυξη.
3) Με την σύμφωνη γνώμη του υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Καμένου, ο κ. Στυλιανίδης μπορεί να θέσει σε κυκλοφορία ατμοκίνητα καραβάκια (μιάς και θα έχουμε πετροκάρβουνο) στη λιμνοθάλασσα της Βιστωνίδας. Με την συγκατάθεση του Πρωθυπουργού και των συναρμόδιων υπουργών, μετά από πρόταση του νέου υπουργού Μεταφορών, ο λιμένας Πόρτο-Λαγός, θα μετενομασθεί σε λιμένα του Μπουρνόβα, για να θυμίζει τον ομώνυμο λιμένα της Σμύρνης.
Τα τρία βαποράκια που θα δρομολογηθούν, για να εξυπηρετούν, τον πολυδιαφημιζόμενο θρησκευτικό τουρισμό, θα καθελκυσθούν σε ειδική τελετή, και θα λάβουν τις ονομασίες: «Ηγούμενος Εφραίμ», «ηγούμενος Αρσένιος» και «Άρης».
Στο βαποράκι «Άρης» θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής, θρησκευτικού περιεχομένου (πχ. Των Κάβειρων Μυστηρίων), δωρεά των πινάκων του μασόνου συλλέκτη Μανέ.
4)Για την υλοποίηση της συμφωνίας, μεταξύ του Νομάρχη Ροδόπης και του Αμερικανού Προξένου, σε ότι αφορά τις εναλλακτικές καλλιέργειες για την παραγωγή οικολογικών προϊόντων, πιλοτικά ο κ. Στυλιανίδης με την σύμφωνη γνώμη του υπουργού Γεωργίας κ. Χατζηγάκη, θα «απαγορεύσει», την χρησιμοποίηση των γεωργικών μηχανημάτων που καταναλώνουν ως καύσιμη ύλη πετρέλαιο. Από τούδε και στο εξής, για επιτευχθούν οι «οικολογικοί στόχοι», οι γεωργικές καλλιέργειες θα γίνονται με παραδοσιακά μέσα. Ως μέσον μεταφοράς θα χρησιμοποιείται η παραδοσιακή βοϊδάμαξα, και το αλέτρι το μεταλλικό θα αντικατασταθεί με το ξύλινο.
Παραδοσιακά, γεωργικά εργαλεία εκτίθενται στο Μουσείο Ξυλαγανής, (πατρίδα του κ. Στυλιανιδη), το οποίο επιμελείται η κ. Πολιτσάκη πολιτική φίλη του κ. υπουργού Μεταφορών.
Είναι φυσικό να προθυμοποιοιθεί η κ. Πολιτσάκη να δώσει τα παραδοσιακά γεωργικά εργαλεία στους τεχνίτες να τα μελετήσουν, και μετά να τα κατασκευάσουν.
5)Με την εκμετάλλευση της κοπριάς των βοδιών, θα επιτευχθούν δύο οικολογικοί στόχοι:Ένα μέρος της «παραγόμενης» κοπριάς θα χρησιμοποιείται για την λίπανση των αγρών που θα εφαρμοσθούν οι εναλλακτικές καλλιέργειες, και ένα μέρος ανάλογα με τις ημερήσιες ανάγκες θα αποστέλλεται στο νέο υπουργό Παιδείας κ. Σπηλιωτόπουλο, για να χρησιμοποιηθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις καταστολής, για την αντιμετώπιση των φοιτητικών διαδηλώσεων μετά από την κατάλληλη επεξεργασία της, αντί των αντί-οικολογικών δακρυγόνων που χρησιμοποιούνται σήμερα.
Έτσι η περιοχή μας θα καθαρίσει και από την «Κόπρο του Αυγείου».
EMILIO SALVATORE

ΣΑΣ. Έρχονται οι Αποκριές και ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε με «χαβαλέ» το Καρναβάλι της Ξυλαγανής και φέτος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...