Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




http://interpreter-stella.blogspot.com/






Φωτιά σε εξέλιξη μπροστά από τα γραφεία της διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε από το κτίριο όπου έχουν καταφύγει οι διαδηλωτές και πέταξε δεκάδες βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ που βρίσκονται έξω από την πύλη της ΔΕΘ. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και χημικών για να τους απωθήσουν.

Κατάληψη επ’ αόριστον στον Δικηγορικό Σύλλογο πραγματοποίησαν φοιτητικές παρατάξεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, στη Θεσσαλονίκη για να εκδίδουν ανακοινώσεις και ενημερωτικά δελτία προς το κοινό, με αφορμή τον θάνατο του 15χρονου στην Αθήνα. Η μέρα που πέρασε άφησε πίσω της 9 τραυματίες στη Θεσσαλονίκη ενώ η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει έκρυθμη ακόμα και τώρα. Αυτή τη στιγμή 1.00 π.μ έχει ξεσπάσει πυρκαγιά μπροστά από τα γραφεία της διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε από το κτίριο της Θεολογικής όπου και έχει καταφύγει, και πέταξε βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ που βρίσκονται έξω από την πύλη της ΔΕΘ. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και χημικών για να τους απωθήσουν
Αθήνα

«Κλεφτοπόλεμος» μεταξύ αναρχικών και αστυνομικών στα στενά πίσω από το Πολυτεχνείο. Περίπου 60 νεαροί βρίσκονται «ταμπουρωμένοι» στο κτίριο και βγαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πετούνε μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία απαντά με χρήση χημικών.

Εκτονώθηκε η ένταση στην ΑΣΟΕΕ και την Νομική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...