Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΤΡΑ τώρα











ΤΩΡΑ 10.00

"Στην ΠΑΤΡΑ είναι όλοι στους δρόμους και ψάχνουνε αντεξουσιαστές που κρύβονται στα στενά και έχουν σπάσει σε δυάδες ή και μόνοι τους. Έχουν βγάλει τις κουκούλες και προσπαθούν να κρυφτούν στο πλήθος. Στο αστυνομικό μέγαρο έχουν τους συλληφθένετες και πολύς κόσμος έχει πάει εκεί και περιμένει, όπως και στο παράρτημα του Πανεπιστημίου που είναι εγκλωβισμένοι μερικοί αναρχικοί"

http://troktiko.blogspot.com/

9.00 ΟΙ πληροφορίες ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

Εκατοντάδες πολίτες πήραν τον νόμο στα χέρια τους και πολιορκούν το Παράρτημα του Πολυτεχνείου για να γλυτώσουν την πόλη τους και δυστυχώς η αστυνομία είναι πάλι απών.
Προηγουμένως έγιναν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της πόλης .Ομάδα κουκουλοφόρων είχε καταλάβει το κέντρο της πόλης ενώ οι αναρχικοί είχαν κάνει κατάληψη και στο γραφείο του περιφερειάρχη. Οι αντιεξουσιαστές άναψαν φωτιές στην Κανακάρη, στην Κολοκοτρώνη και στην Ερμού. Τρία υποκαταστήματα, της Vodafone, του Γερμανού και της Wind μέχρι στιγμής τυλιχθήκανε στις φλόγες... Επιπλέον 3 τράπεζες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Η "Εμπορική" στην Κανακάρη και Ερμού , η "Εθνική" στην Γεωργίου και η "Κύπρου" στην Κορίνθου Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά 5 το απόγευμα στην οδό Ερμού στην Πάτρα, κοντά στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, όταν ομάδα διαδηλωτών εκτόξευσε πέτρες και ξύλα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου, λάμψης και δακρυγόνα. Οι διαδηλωτές απωθήθηκαν προς την οδό Κορίνθου, όπου και παραμένουν έχοντας ανάψει φωτιές."
http://online-pressblog.blogspot.com/2008/12/blog-post_9103.html





Αυτό που έγινε σήμερα στην Πάτρα ήταν η λύτρωση του απλού πολίτη σε αυτό μου μέχρι σήμερα έδειχνε φοβερό και ανίκητο χάριν κυρίως της ανικανότητας που έχει επιδείξει για πολλά χρόνια η Ελληνική αστυνομία με τους γνωστούς άγνωστους.

Είναι αλήθεια ότι σήμερα 5.000 Πατρινοί μπροστά στο κίνδυνο να καταστραφεί η πόλη τους αντιδράσανε. Έτσι αψηφώντας τις μολότοφ που πετάγανε οι αναρχικοί εναντίον τους, γιατί πλέον ο εχθρός τους ήταν ο ίδιος ο πολίτης και όχι τα ΜΑΤ, τους κυνήγησαν μέχρι σχεδόν την έξοδο της πόλης.

Διεδραματίσθηκαν σκηνές που δεν τις έχουμε ξαναδεί, μιας και πολίτες έπιαναν αναρχικούς, τους έβγαζαν τις κουκούλες και τους παρέδιναν στην αστυνομία.
http://online-pressblog.blogspot.com/2008/12/blog-post_9087.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...