Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ «ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ» ΑΠΑΝΤΑ


O Aστέριος Ροντούλης λέει σε τηλεφωνική σύνδεση στον Β. Βουλάγκα του River
Μιλάμε για 6 όχι 9 υπαλλήλους που έβαζαν τα χρήματά τους σε λογαριασμό στην Αθήνα για να μαζευτούν τα χρήματα. το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 47,000 περίπου. Αυτό το ποσό δεν μπορούσε να κρυφτεί από κανέναν διότι παίρνοντας τα χρήματα ο κάθε υπάλληλος έπαιρνε και απόκομμα τραπέζης με δικιά μου «παρότρυνση» για να ξέρουμε τι βάζει ο καθένας. Αφού μαζεύτηκε το ποσό με την πάροδο του χρόνου ήθελα να δώσω έναν «επετειακό» χαρακτήρα στο δόσιμο των χρημάτων.( τι είναι αυτό πάλι?) Πήγα μετά από ένα χρόνο και είπα ότι αυτό το ποσό είναι συγκεντρωμένο από άτομα του γραφείου μου για να βοηθήσουν το κόμμα.
Το ποσό επεστράφη στον καθένα μετά από προεδρική εντολή.( Βάζει «συνένοχο» και τον πρόεδρο) Έχω στα χέρια μου όλες τις αποδείξεις από την τράπεζα. Το ποσό που αντιστοιχεί στην κυρία που έκανε την καταγγελία είναι 4.000 ευρώ. Γιατί δεν κατήγγειλε αυτή η κυρία ένα χρόνο τώρα? Αν ο Μάκης με καλέσει την Πέμπτη στην εκπομπή δε μασάω, θα πάω και θα πω τα ίδια! Με τον Ροντούλη θα χει να κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος όχι με τον Καρατζαφέρη! Μετάνιωσα μόνο για τον αυθορμητισμό μου, θα το έκανα κάθε χρόνο αλλά δεν θα το ξανακάνω. (Αυτό έλειπε να το ξανακάνεις? τώρα «βρώμισε» το πράγμα ) ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ RIVER 103,1 Ο Α.ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Καλά ρε μέγιστε δεν σε μάθανε ότι δεν είναι «σωστό» να παίρνεις με «έμμεσο» εκβιασμό λεφτά από το «υστέρημα» των συνεργατών σου για το ψευτοκομμα που υπηρετείς. Έχεις και το θράσος να παραδέχεσαι ότι αφαιρεσες από το πενιχρό εισόδημα τους 47.000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο; ρε πολιτικέ λήσταρχε. Aντε να πας να πνιγείς που κατηγορείται τους άλλους για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Εσείς ακόμα δεν μπήκατε στο «παιχνίδι» και κάνετε αυτές τι λαμογιές. Φαντασου να ήσασταν και πολλά χρόνια στην «εξουσία».Δεν θα είχατε αφήσει τίποτα όρθιο. Είσαστε ακόμα «εκκολαπτόμενοι» πολιτικοί απατεώνες και φτωχο……… ευτυχώς. Ποιος σου είπε να «μαζέψεις» λεφτά ρε ξεφτίλα; και τι είσαι εσύ ;Το κόμμα; Ποιος νομίζεις ότι είσαι? Χωρίς να ρωτήσεις κανένα; δήθεν για έκπληξη; στην τσέπη σου πηγαίνανε. Και άσε τον Καρατζαφερη. Μην τον ανακατεύεις σε αυτή την «βρωμιά» σου. Εκτός εάν «ήξερε» και αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...