Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Η «ξεφτιλισμένη» ΣΤΙΓΜΗ της αλήθειας

Και τελικά τα έχασε όλα τα λεφτά. Και βλάκας βγήκε και ρόμπα έγινε η οικογένεια του και η σύζυγος δεν μπορεί να πάει ξανά στην δουλειά της! Μιλάμε για την "στιγμή της αλήθειας" το πλέον εξευτελιστικό παιχνίδι της Ελληνικής τηλεόρασης. Ο σύζυγος πήγε όλο χαμόγελα στο studio με την σύζυγο του και άλλα συγγενικά του πρόσωπα. Και ξαφνικά άρχισαν τα περίεργα! -"Ναι έχω κάνει τηλεφωνικό ...σεξ με φίλη μου και ενώ ήμουν παντρεμένος"-Ναι, της έχω πάρει βοήθημα για το κρεβάτι" -Έχω πάει την φίλη μου να την συστήσω στην γυναίκα μου για να την...εγκρίνει" Και στο τέλος η ερώτηση-κλειδί: "Είσαι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα;" και λέει ο άνθρωπος ΌΧΙ. Αλλά το ρομποτάκι διαφώνησε και λέει ότι ο Κύριος είπε ψέματα. Και είχε δίκιο. Μπορεί στο προσκήνιο να νομίζει ότι δεν είναι ερωτευμένος με την έννοια που αυτός νομίζει. Αλλά όταν κάνεις όλα τα παραπάνω η λογική λέει ότι την κοπέλα την θέλεις έστω και επειδή απλά την γουστάρεις και θέλεις να περνάς μαζί της. Εσύ προφανώς κ. παίχτη νόμιζες ότι σε ρώτησε αν θέλεις να χωρίσεις την οικογένεια σου. Όχι δεν σε ρώτησε αυτό. Το μηχάνημα λοιπόν βλέπει σφυγμούς αλλά και τα δεδομένα. Με βάση αυτά δεν στέκει η απάντηση που έδωσες. Άλλος ένας τηλεοπτικός διασυρμός μιας οικογένειας. Φαινομενικά μπαίνουν όλοι με το χαμόγελο στα χείλη. Και βγαίνουν προβληματισμένοι. Ξέρεις τι είναι να σου λέει κατάφατσα σε όλη την Ελλάδα ότι έχει πάει στο...τηλέφωνο με άλλη; Να γίνεσαι ρόμπα ότι της έδωσες... αγγούρια για βοήθημα ή ότι άλλο εννοούσε; Και επιμένουμε. Δεν είναι θέμα ηθικής τάξεως να παίζεται τέτοιο παιχνίδι στο κανάλι του προέδρου της ΕΟΕ; Έχουμε καταλάβει τι εστι αυτός ο θεσμός; ΟΧΙ. Γιαυτό και όλοι το βουλώνουν. Με τέτοια παιχνίδια θα καλλιεργήσεις την σωστή παιδεία; Ε, δεν θέλει απάντηση. Όταν το ...ρομπότ έχει περισσότερα αισθήματα από την "στιγμή της Αλήθειας" Αυτά είναι τα νέα ήθη που θέλουν πάσει θυσία να μας περάσουν. Σου λένε που θα πάει θα τους «τρελάνουμε» τους Έλληνες. Δεν μπορεί να τους αφήσουμε έξω από τον χορό. Πρέπει να φέρουμε σε πέρας την αποστολή που έχουμε αναλάβει από τα μεγάλα «αφεντικά». Θα τους κάνουμε λίγα ψωροευρω (από τα κλεμμένα) να αυτόξεφτιλιζωνται. Θα τους κάνουμε για ένα «ξεροκόμματο» να πουλάει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. Και μετά βγαίνουν κορδωτοί και καμαρωτοί οι «πολιτικοί» ξεφτίλες να μας πουν πως μας προστατεύουν οι νόμοι, και άλλες τέτοιες βαρύγδουπες μαλακίες. Βάλεσε και προσβάλεσε μέσα στο ίδιο σου το σπίτι από τα τσοντοπαραπληροφοριακά κανάλια τους και δεν «ιδρώνει» το αυτί τους. Αφού γιατί να το κρύψομεν άλλωστε μια συμμορία είναι όλοι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Η ξεφτιλα του ΛΑΟΣ πλεον δεν κρυβεται αφου κρατανε απο τα @@ τον Καρατζαφερη και για αλλους 2 βολευτες του, καποιοι Ταρζαν με καλα χαρτια. Ο Ροντουλης τσεπωσε χρηματα και αλλων θυματων εκπαιδευτικων που τους υποσχεθηκε «καλες μεταθεσεις» μεσολαβωντας στο υπουργειο. Τα αντιγραφα των αιτηματων που φυγανε με υπογραφη απο πολιτικο γραφειο και οι αποδειξεις πληρωμης σε τραπεζες υπαρχουν και το κοινο ονομα πανω σε αυτα τα χαρτια αρχιζει απο ΡΟΝΤ και τελειωνει σε ΟΥΛΗΣ...........

Το αλλο λαμογιο, ο Αιβαλιωτης (θυμαστε ο αστρατευτος «υπαλληλος του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου» στο Βελγιο) εχει νεες εγνοιες καθως τα «πρωτοτυπα χαμενα χαρτια» που ελειπαν απο τον φακελο του στο Ελληνικο Προξενειο στις Βρυξελλες και υποτιθεται οτι ειχαν «καταστραφει», εχουν σημερα εμφανισθει σε ορισμενους κυκλους που γνωριζουν προσωπα και πραγματα.

Εξαιτιας της δηθεν «πολτοποιησης του φακελου του», ο Αιβαλιωτης γλυτωσε ουσιαστικα το Στρατο, το Στρατοδικειο στην Ελλαδα και τελικα και τις ποινικες καταδικες καθως δεν υπηρχαν στοιχεια που θα αποδεικνυαν τις πλαστογραφιες του στο Βελγιο οπου εμφανιζοταν σαν δηθεν υπαλληλος Διεθνους Οργανισμου. Τωρα ομως για ποιον χτυπαει η καμπανα «Προεδρε» στην Ελλαδα??????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...