Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Καρατζαφέρη έχεις ακόμη βουλευτή το «ΛΑΜΟΓΙΟ» τον Ροντούλη;


Απόψε είπαν ότι σε επιστολή του ο Καρατζαφέρης λέει ότι έκανε ενδελεχή ερευνά ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας του ΛΑΟΣ, Για την λαμογιά του Ροντούλη. όσοι ξέρουν , «σκάσανε στα γέλια». Ερωτάμε λοιπόν .

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ κε Καρατζαφέρη ότι αυτός ο κύριος ήταν από τα προτοπαλλήκαρα του Ιωαννιδη επί χούντας; (Και μην μας πεις όχι) Και εάν ναι ,πως γίνετε ένα δημοκρατικό κόμμα να έχει σε αυτό το πόστο τέτοιον «τύπο»; Τα ερωτήματα θα τα θέτουμε λίγα- λίγα διότι θέλουμε απαντήσεις. Σε μας έχουν δοθεί πάντως, ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι αυτό το «παραμύθι» της «ενίσχυσης» του κόμματος έχει «συνεχεία» και στην στην ευρωπαϊκή ένωση;

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι μεγαλοστελέχη σου που είναι στην Ε.Ε παραπονιούνται ότι τους «παίρνεις» όλα τα λεφτά και τους αφήνεις κάτι «ψίχουλα»;

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι ο γραμματέας της Κ.Ε έχει τόσο «εξαγριωθεί» που θέλει απόψε κιόλας να υποβάλει την παραίτηση του μην αντέχοντας αυτό το ρεζιλίκι;

Τώρα «αρχίζει» το θέμα γιατί οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Υποσχόμαστε μόνο ότι τα «ερωτήματα» θα είναι παρά πολλά, ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. Όταν φτάσουμε στο «ταμείο» θα γελάσει κόσμος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί νά πεί κανείς εδώ πού έ-
φτασαν τά πράγματα,σέ τελι-
κή ανάλυση ΟΛΑ νά τα περιμ
ένουμε.Από πού νά αρχίσει
κανείς καί πού νά τελειώσει
ΑΝ σταματήσει ποτέ αυτός ο
κατήφορος.Καί τό ωραίο είναι ότι παραπονιούνται
αυτοί πού ασχολούνται μέ τή
πολιτική...τούς αδικούμε?
Μήπως φταίμε περισσότερο εμείς πού τούς στέλνουμε
στή Βουλή,ερωτώ?......-

Ανώνυμος είπε...

Ρομπες ειναι περισσοτερο οι υπαλληλοι. Ξερετε ποσα περνουν?? Τα οδοιπορικα τους ηταν μονα τους 350Ευρω . Λετε νανε της γενιας των 700 και αυτα τα λαμογια??
Η αλλη η ρομπα που βγηκε και στη τηλεωραση ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΡΑ στο δημοσιο (οπως και ολοι αυτοι οι λεγομενοι "συνεργατες" ολων των βουλευτων - ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ) Επερνε απο την δουλεια σαν ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (ποπο μεγαλη μορφωση , κοροιδευει 10 χρονων παιδακια , σιγουρα θα ειχε να προσφερει παραπολα στο πολιτικο σκηνικο του τοπου..οπως ολοι τους βεβαια)
κανα 1200 Ευρω ... (μαζι με επιδοματα και ιστοριες ισως και ακομα παραπανω..) και απο το γραφειο του Ροντουλη ΣΙΓΟΥΡΑ θα καθαριζε κανα 2000ΕΥΡΩ για πλακα (αλλα ο Μακης - ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ , αντε για κανα VIAGRA και ασε τη τηλεωραση για αλλους ΞΕΦΤΙΛΑ - εδειξε τη αποδειξη πληρωμης της μονο για 1 δευτεροπλεπτο ,κ οποιος το ειδε το ειδε!!)
Δηλαδη αυτη η κυρια (η μορφωμενη με τα γυαλακια - τωρα τι μορφωση μπορει να εχει ενας αποφοιτος ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ που λειτουργει οπως ναναι και κανα 25 μερες το χρονο - στη κριση , οσων εχουν ακομα) καθαριζε κανα 3000 Ευρω μεσα στο νερο, για πλακα απο παρτη μας. ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ??? ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ!!
Μαλλον η τυπισα ηταν ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΙΓΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ για να την πειραξαν τα 350 κατοσταρικα (που πολυ πιθανον να τα κραταγε ο αλος - 3τεκνος βλεπεται ο ανθρωπος...)
ΑΛΛΑ ξεχασε η κοπελια (και η συναδελφοι της) οτι ο διορισμος (με τη παραλληλη αποχοριση απο την πραγματικη υπηρεσια της - ΔΑΣΚΑΛΑ - και χωρις την παυση της αμοιβης της απο εκει..ελληνικη λαμογιο πρωτοτυπια) της ΗΤΑΝ ΧΑΡΗ και ΡΟΥΣΦΕΤΗ του βουλευτη (μιας και δεν νομιζω να εδωσε και καμια συνεντευξη η διαγωνισμο στο ΑΣΕΠ για να τη ΚΑΒΑΤΖΩΣΗ ο Ροντουλης)
ΚΑΛΑ ειναι παντως να βγενουν και να εκτιθονται στη τηλεωραση τετοια λαμογια ΜΙΑΣ και αποκαλυπτεται το πραγματικο προσωπο, μεθοδολογια και ειλικρινεις διαθεσεις ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ειναι αραγε τοσο χαζος ο Μακης και δεν εθειξε καθολου τα παραπανω ζητηματα - η μηπως εκανε την "δουλεια του" οπως βολευει αυτον και τα ΕΚΑΣΤΟΤΕ αφεντικα του περισσοτερο??) ΑΛΛΑ και των δηθεν ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ βουλευτων (να χαρω το πατριωτιλικη του ΛΑΟΣ....για φαπες ..μονο 70χρονοι,18-20χρονοι και χαζοι μπατσοι μπορει να ΨΑΡΩΣΑΝ με τις φατσες αυτες!) που παρολα οσα ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ διασπαθουν και αυτοι ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τα περιορισμενα χρηματα , του δημοσιου προυπολογισμου, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!
ΚΑΛΑ ΡΕ ...ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ δεκαπλασιες σε μεγεθος και πλυθησμο ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ (300 καμαρια εχουμε).
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΠΕΔΙΑ (πανεπιστημια ειναι πραγματι για ΓΕΛΙΑ , ρωτιστε οποιονδηποτε εκτος απο φανατισμενο αγραμματο ελληνα να σας το επιβεβαιωσει!! να μην αναφερθουμε και για τα υπολοιπα) ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ!
ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ θα ημασταν αν ειχαν οι ελληνες λιγο εγκεφαλο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...