Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

«Άνθρωπος» του μητσοτακέικου....διευθύνει τον Αστακό.


Οι Αμερικανοί δεν κάνουν τις δουλειές τους πρόχειρα και αυτό προκύπτει διαχρονικά. Δουλεύουν με «δικούς τους» ανθρώπους σε όλες τις χώρες του κόσμου, φυσικά το ίδιο και στην Ελλάδα.
Στην προκειμένη περίπτωση -της μεταφοράς πυρομαχικών- προς ενίσχυση του Ισραήλ και ανεξαρτήτως αν αυτή η συγκεκριμένη παρτίδα δεν προχώρησε, στο λιμάνι του Αστακού υπάρχουν όντως «δικά τους παιδιά», και μάλιστα πρόσωπα που βρίσκονται εδώ και δεκαετίες δίπλα στην οικογένεια της υπουργού εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη (Μητσοτάκη) - μην το ξεχνάμε αυτό.
Το μεγάλο αφεντικό και διευθύνων σύμβουλος στο ιδιωτικό λιμάνι του Αστακού είναι ο Βασίλης Κούτσης, ο οποίος την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ήταν Πρόεδρος στον ΟΛΠ, ενώ ταυτόχρονα ήταν και Ταμίας της Νέας Δημοκρατίας. Η Ντόρα Μπακογιάννη και να μην ήξερε από τους Αμερικανούς τι συμβαίνει στον Αστακό (που ήξερε καλά), σίγουρα ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ από τον «δικό της άνθρωπο» Βασίλη Κούτση που διευθύνει το εκεί λιμάνι Επί δύο χρόνια τώρα μεγάλα κοντέινερς-φορτηγά κουβαλάνε αμερικανικά πολεμοφόδια με προορισμό το Ισραήλ στο λιμάνι του Αστακού. Οι Αιτωλοακαρνάνες διερωτόνταν γιατί τόσες νταλίκες διασχίζουν τη γέφυρα του Αιτωλικού- Νιοχωρίου; Ήταν όλα στο σχέδιο και εν γνώσει της υπουργού μας των εξωτερικών κ. Θεοδώρας Μητσοτάκη ή Μπακογιάννη ή Κούβελα αν προτιμάτε.

Το γνώριζε αυτό η μεγάλη κυρία της εξωτερικής μας πολιτικής διότι από τη πρώτη στιγμή που η Χαμάς ανέλαβε την εξουσία στη Γάζα το Ισραήλ κατέστρωνε σχέδια εισβολής όπερ και έπραξε. Ο Αστακός είναι το ασφαλές και σιωπηλό λιμάνι της Μεσογείου for smuggling weapons to Israel .

http://press-gr.blogspot.com/

Οποία «ΒΡΩΜΙΚΗ» πέτρα και αν σηκώσεις «ανθρώπους» του Μητσοτακέικου θα βρεις. Τοπλού, βατοπέδι, ζημενς, είναι τα πιο πρόσφατα. Τι στο διάολο γίνετε. «Αυτοί» έχουν γίνει ολόκληρος στρατός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...