Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Εντός των ημερών οι πρώτες συλλήψεις


Σε απόσταση αναπνοής από τους απαγωγείς του Περικλή Παναγόπουλου φέρεται να βρίσκεται πλέον η ελληνική αστυνομία, η οποία συνθέτει κομμάτι κομμάτι του παζλ της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ενώ δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ημερών να πραγματοποιηθούν και οι πρώτες συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει αξιοποιήσει στο έπακρο τα στοιχεία που έδωσε ο εφοπλιστής, η παρατηρητικότητα του οποίου τους οδήγησε με μεγάλη ακρίβεια στα χνάρια των δραστών καθώς και στην περιοχή που κινήθηκαν κατά τη διάρκεια της απαγωγής.

Αν και δεν είδε το πρόσωπο κανενός από τους απαγωγές, ο κ. Παναγόπουλος κατάφερε να δώσει πολύ σημαντικές λεπτομέρειες για τους ίδιους, το σπίτι στο όποιο βρίσκονταν δεμένος για 8 ημέρες, καθώς και τις διαδρομές που ακολούθησαν οι δράστες από τη στιγμή της απαγωγής μέχρι και την απελευθέρωση του.

Ένα ακόμα μοιραίο λάθος των δραστών φέρεται να σχετίζεται με τα χαρτονομίσματα της λύτρων μερικά από τα οποία ήταν προσημειωμένα. Πιο συγκεκριμένα μεταξύ των χρημάτων που παραδόθηκαν στους απαγωγείς περιλαμβάνονταν ορισμένα χαρτονομίσματα άνω των 20 και 50 ευρώ τα οποία και είχαν ζητήσει οι δράστες. Κάποια εκ των χαρτονομισμάτων αυτών τα οποία και ήταν προσημειωμένα, διοχετεύθηκαν από τους δράστες στην αγορά κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η αστυνομία για να φτάσει στα ίχνη τους

Υπενθυμίζεται ο εφοπλιστής κ. Περικλής είχε απαχθεί στις 12 Ιανουαρίου κοντά στο σπίτι του στο Καβούρι, ενώ αφέθηκε ελεύθερος 8 ημέρες μετά, στον Ασπρόπυργο.

Μια ανάσα από τους απαγωγείς του Περικλή Παναγόπουλου η ΕΛ.ΑΣ

Προσημειωμένο χαρτονόμισμα απ’ τα λύτρα βρέθηκε στην Κρήτη

Χαρτονόμισμα απ’ την απαγωγή Παναγόπουλου στην Κρήτη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...