Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ «ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ»;


Η σημερινή αποκάλυψη στοχεύει απλώς ν’ αναδείξει την ποιότητα της σημερινής δημοκρατίας και βασίζεται στο άρθρο του Συντάγματος, που επισημαίνει: «…η τήρηση του παρόντος Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων…»
Ειδικότερα, αναδεικνύει την πολιτική μυωπία όσων πιστεύουν ότι η σημερινή δημοκρατία λειτουργεί με τους κανόνες της «αστικής δημοκρατίας. Δυστυχώς, ούτε αποχουντοποίηση έγινε, ούτε τελείωσε η μεταπολίτευση, αλλά το «σύστημα» επέβαλε τους δικούς του κανόνες και τους δικούς του ανθρώπους, με τη μοναδική ικανότητα να στρατολογεί και να έχει στην υπηρεσία του νέα στελέχη στο δημόσιο βίο.
Ο αξιότιμος κύριος που συντονίζει την απόκρουση των “κομμουνιστοσυμμοριτών” διαδηλωτών, από το εσωτερικό προαύλιο χώρο της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα (17 Νοέμβρη 1975), είναι ο σημερινός Υποδιοικητής της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ) Παναγιώτης Αλυφαντής.
Βεβαίως, είχε εκείνο τον ρόλο «νομίμως», λόγω της εμπειρίας του στην ΚΥΠ του δικτάτορα Δ. Ιωαννίδη και φυσικά – μπορεί κάποιος να ισχυριστεί – εκτελούσε εντολές του τότε πρωθυπουργού της χώρας Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Η σημερινή κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, πιστή στις παραδόσεις της δεξιάς και του θείου του, τον έχει επιβραβεύσει τις αρετές του και την εμπειρία του… τον έχει τοποθετήσει από το 2004 Υποδιοικητή της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ).
Άραγε, αυτή είναι η τύχη που αξίζει, τον 21ο αιώνα, για έναν λαό και μια κυβέρνηση στην Ελλάδα;

Είναι Υποδιοικητής της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ) και διορίστηκε σ’ αυτή την κυβερνητική θέση από την κυβέρνηση Καραμανλή το 2004

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...