Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Αποσύρει τις αγωγές ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ


Έτοιμος να αποσύρει τις αγωγές που είχε καταθέσει εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα είναι ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΙG Ανδρέας Βγενόπουλος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας της MΙG, Ανδρέας Βγενόπουλος αποφάσισε να αποσύρει τις αγωγές που είχε καταθέσει εναντίον του Προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου και του Προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις δηλώσεις τους σχετικά με την πώληση του ΟΤΕ και την εμπλοκή της εταιρείας που εκπροσωπεί.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο κ. Βγενόπουλος και ο Γιώργος Παπανδρέου έχουν συζητήσει για το θέμα των αγωγών κατά την συνάντησή τους με αφορμή την εξαγορά της ΟΑ, κατά την οποία ο Πρόεδρος της MIG παρουσίασε τα σχέδιά του για την Ολυμπιακή. Εκτιμάται μάλιστα ότι κατά την συνάντηση ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενημέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου για την πρόθεσή του να ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να αποσύρει την αγωγή. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ήδη το νομικό τμήμα του κ. Βγενόπουλου ήδη έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, ενώ αναμένεται άμεσα και επίσημη ανακοίνωση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δρομολογείται τις επόμενες ημέρες και συνάντηση μεταξύ του κ. Βγενόπουλου και του Προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα. http://www.tragasnet.gr/


Τα βρήκαμε; Τα βρήκαμε; Όλα καλά, όλοι "ευχαριστημένοι"?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...