Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Μήπως μας χρειάζεται μία εθνική καταστροφή, μπας και ξυπνήσουμε;



Η φωτογραφία είναι από ΕΔΩ όπου αναφέρει ότι «Η Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», η οποία συνοδευόταν από την κυρία Κέλλυ Μπουρδάρα και άλλους συνεργάτες της, πριν την συνάντηση με τον Πατριάρχη προσκύνησε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου», και μεταξύ των «συνεργατων» της βλέπουμε και τον…. Αχμέτ Ιλχάν.

Μετά συζητάμε για Ελλάδα και ….πούτσες μπλέ. Ανθρώπους που έπρεπε να ήταν στην..κρεμάλα, τους τρώμε στην μάπα κάθε βράδυ στην τηλεόραση, και μερικοί εξ υμών τους χειροκροτούμε κιόλας.

Η Google χαρακτηρίζει τη Θράκη ως
"Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης"!!!


Όνειρο ή εφιάλτης, ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, είναι πραγματικότητα. Μέσω της γνωστής εφαρμογής της Google Earth η Θράκη δεν είναι πλέον ακριβώς Ελληνική, αλλά έχει μεταβληθεί (τουλάχιστον στους χάρτες της αμερικανικής εταιρείας) σε Ανεξάρτητη Δημοκρατία…! Στην εικόνα που σας παραθέτουμε (τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας έχει η Google και μάλιστα με απειλή ποινής… σε περίπτωση αναδημοσίευσης οποιουδήποτε χάρτη της) γίνεται περισσότερο από σαφές πως η Θράκη είναι πλέον ανεξάρτητη Δημοκρατία! Iσως ήρθε η ώρα κάποιοι από την Δικαιοσύνη να αναλάβουν τον ρόλο που τους αρμόζει και να μηνύσουν τα αρμόδια Ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών, για πλημμελή εργασία και έκθεση σε εθνικό κίνδυνο μίας ολόκληρης γεωγραφικής περιοχής της χώρας…
Η Google Earth δημιουργεί σήμερα μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα, εκτός και εάν η Άγκυρα ή τα τσιράκια της στην Θράκη προσκόμισαν ικανά αποδεικτικά στοιχεία –διακρατικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας- που αποδεικνύουν τη νομιμότητα του συγκεκριμένου χάρτη.

Ανύπαρκτη η Θράκη και για άλλη μεγάλη αμερικανική εταιρεία
Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το δοκιμαστικό λογισμικό δημιουργίας γραφιστικών αρχείων της Corel (Corel Draw), διαπίστωσα πως στην διαδικασία του Register και όταν έπρεπε να «καταθέσω» τα στοιχεία μου, δεν υπήρχε στην Ελλάδα η Θράκη. Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Corel σταματάει στην… Ανατολική Μακεδονία. Αφέλεια, λάθος ή συντονισμένη ενέργεια από τις γνωστότατες στον χώρο της πληροφορικής και στο διαδίκτυο αμερικανικές εταιρείες Corel και Google; Μήπως κάποιος από την τραγική κυβέρνηση των Αθηνών θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρει θέση και να ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την επαναφορά της Θράκης στην Ελλάδα ή… θα πρέπει να ζητηθεί πρώτα η άδεια του κυρίου Στρος Καν;
Μπείτε εδώ [Θράκη]

Η συνέχεια εδώ

Διαβάζουμε επίσης στην ιστοσελίδα του περιοδικού «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (2-12-2010) τι λένε οι τουρκόφρονες της Θράκης για το νέο γραφείο της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» στις Βρυξέλλες και για τις καινούργιες προοπτικές που δημιουργεί… “Στις 1 Δεκεμβρίου 2010 άνοιξε στις Βρυξέλλες το γραφείο εκπροσώπησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF). Έτσι πλέον η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης θα έχει τη δυνατότητα να ακούγεται ανεμπόδιστα η φωνή της στις Βρυξέλλες. Υπ΄αυτήν την έννοια η 1η Δεκεμβρίου αποτελεί την αρχή μιας νέας περιόδου για την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

Χαμπίμπογλου: Μια νέα εποχή άρχισε για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης

Σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπιμπογλου δήλωσε: «Μια νέα σελίδα άνοιξε για την ιστορία της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης στις 1 Δεκεμβρίου 2010. 22 χρόνια μετά την ίδρυση της ABTTF, τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης θα μεταφερθούνε μέσω του γραφείου εκπροσώπησης, πάλι από την ABTTF, στις Βρυξέλλες. Έτσι η φωνή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης θα αρχίσει να ακούγεται απευθείας στις Βρυξέλλες. Αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια να ανακοινώνω αυτήν την είδηση σε όλη την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Από τώρα και πέρα θα είμαστε πιο ισχυροί, και η φωνή μας θα ακούγεται πιο δυνατά».

http://proxeneio-stop.org/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...