Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει αυτό;



Ως μέγα πουτανιάρη «γυναικά», «λάτρη της καλής κουζίνας» σουπερ Μπον βιβέρ διότι ως γνωστόν το καλό γαμίσι περνά από το στομάχι, και «πρώην κομουνιστή» ( τροτσκιστή; ) έτσι για να ρίξουμε και λίγο λαϊκη σαλτσα στο «φαγητό» περιγράφουν οι σημερινές εφημερίδες τον ντόκτορ μας Στρος Καν. Αφού ήρθε να μας δώσει την νέα συνταγή από κοντά ο δρ Ντ. Στρος Καν μας τα στέλνει τώρα και εγγράφως μέσα από την τελευταία έκθεση του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο, για να μην κάνουμε λάθος στα… χάπια.

«Η πικρή αλήθεια είναι ότι θα χρειαστούν νέες περικοπές μισθών και συντάξεων προκειμένου να διατηρηθεί το σημερινό ποσοστό συμμετοχής του δημοσίου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς» αναφέρει συμπερασματικά η έκθεση και μας αφήνει όλους …ασθενείς ??

Σφαγή δηλαδή της ελληνικής κοινωνίας προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει το ΔΝΤ, η γνωστή συνταγή λιτότητας και ραγδαίας επιδείνωσης της οικονομικής ζωής κάθε οικογένειας.

Η έκθεση του ΔΝΤ δεν είναι τίποτε άλλο από τον πραγματικό προϋπολογισμό που θα υλοποιηθεί το 2011, κι όχι αυτόν που κατέθεσε η κυβέρνηση. Μας προϊδεάζει το Ταμείο για το τι μας περιμένει χωρίς όμως να δίνει προοπτική για έξοδο από την κρίση.

Δείτε εδω την έκθεση http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2010/12/imf.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...