Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η μαλακία του μήνα ανήκει δικαιωματικά στον …ΜΠΕΓΛΙΤΗ


Σκληρή απάντηση προς τις υποδείξεις του επικεφαλής του ΔΝΤ , Ντομινίκ Στρός Καν, έδωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη ΝΕΤ, ο Πάνος Μπεγλίτης, λέγοντας ότι οι εταίροι μας πρέπει να μιλάνε λιγότερο και να μην εμπλέκονται στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και κυρίως να δείχνουν σεβασμό "σ΄ ότι έχει να κάνει με την εσωτερική πολιτική μας κατάσταση".

"Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στα λεγόμενα τους, αλλά ασφαλώς και στη δοσολογία και στη συχνότητα παροχής των δόσεων.

Γιατί έχουμε ένα μεγάλο στόχο, τη δημοσιονομική προσαρμογή, αλλά και να σώσουμε, να ανορθώσουμε την παραγωγική βάση της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή την πραγματική οικονομία στη χώρα μας, μέσα από ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο", είπε ο κ. Μπεγλίτης και πρόσθεσε ότι "πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν λιγότερες δηλώσεις οι εταίροι μας και σε αυτή την εταιρική σχέση για την υπέρβαση της κρίσης, λιγότερη εμπλοκή στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις

Ο κ. Μπεγλίτης υποστήριξε ότι " πολιτικά , παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας, είμαστε μια χώρα κυρίαρχη, επομένως ζητούμε και απαιτούμε σεβασμό από όλους, σε ότι έχει σχέση με την εσωτερική πολιτική κατάσταση και σε ότι έχει να κάνει με τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, ανεξάρτητα από τις θέσεις και τις απόψεις που αυτές εκφράζουν.

«Πολιτικά» κύριε ΜΠΕΓΛΙΤΗ μας, είσαι μεγάλη κότα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...