Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Μόνο... μπουνιές που δεν έπαιξαν για την κατάθεση στεφάνου [ΒΙΝΤΕΟ]






Είπαμε ..πριβέ αλλά… όχι και….γκαρσονιέρα σας.
"Θερμό" επεισόδιο εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης (25/03) κατά την κατάθεση των στεφανιών στο Ηρώο Πεσόντων στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αφού ολοκληρώθηκε η κατάθεση στεφανιών από την τοπική και στρατιωτική ηγεσία, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρόνης Αγορίτσας πήρε την πρωτοβουλία και χωρίς αναγγελία, κατέθεσε το στεφάνι του κόμματος, ξεσπώντας στη συνέχεια για τον "αποκλεισμό" των κομμάτων από τη διαδικασία. Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr δεν επιτράπηκε η κατάθεση στεφάνων σε Εκπροσώπους κομμάτων, καθώς σύμφωνα με την Περιφέρεια Τρικάλων δεν δηλώθηκε η κατάθεση στεφάνων από κόμματα.

"Δεν περιμένουμε προσκλητήριο από εσάς γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε πάντα μπροστά σας. Διαταγές στα σπίτια σας, όχι στην Ελλάδα. Πρέπει να ντρέπεστε λίγο που δεν καλέσατε τον κόσμο" είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, απευθυνόμενος στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη.

"Εσείς να ντρέπεστε με αυτά που λέτε γιατί σας καλέσαμε μέσω του Τύπου" απάντησε ο κ. Μιχαλάκης. Μετά την ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε, οι δύο άνδρες συνέχισαν την αντιπαράθεση. Για την ιστορία, το στεφάνι της Νέας Δημοκρατίας δεν κατατέθηκε ποτέ και αφέθηκε στο πεζοδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...