Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Την ώρα που δήθεν καυγαδίζουν οι αρχιπροδότες, ξεπούλησαν τσάμπα το Ελληνικό στον ΛΑΤΣΗ .



Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση και μετά από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, ανακήρυξε ομόφωνα την Εταιρία Lamda Development Α.Ε. προτιμητέο επενδυτή για την απόκτηση του 100% των μετοχών της Ελληνικό Α.Ε.

Είχε προηγηθεί η υποβολή ξεχωριστών γνωμοδοτήσεων από τους Χρηματοοικονομικούς Συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, Citigroup και Piraeus Bank, οι οποίοι έκριναν δίκαιη και εύλογη την τελική οικονομική προσφορά, ύψους 915 εκ. ευρώ, της εταιρίας και του επενδυτικού σχήματος που τη στηρίζει αφού ασφαλώς άρπαξαν τεράστια μίζα  κάτω από το τραπέζι διότι ο… τσάμπας πέθανε. .

Η κρίση, ως γνωστόν, γεννάει ευκαιρίες. Μία από αυτές εμφανίζεται στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού, όπου οι γύρω τιμές ανά τ.μ. είναι σχεδόν απαγορευτικές. Όμως… μην απογοητεύεστε… Στο Ελληνικό στην παραθαλάσσια αυτή έκταση μπορείτε να βρείτε εκτάσεις μόνο με 80 ευρώ το τ.μ. εάν σαν λένε ΛΑΤΣΗ.


Μας πούλησαν τα σπίτια ,και χαράτσωσαν άγρια και τα αχρέωστα  διέλυσαν την υγεία και την παιδεία , ξεπούλησαν –παρεχώρησαν ότι ελληνική περιουσία υπάρχει με τα μνημόνια, Άφησαν τους τροικανούς   να επιβάλουν  μισθούς πείνας και στον ιδιωτικό τομέα για λόγους… δημόσιου χρέους, διέλυσαν τα ταμεία και πετσόκοψαν τις συντάξεις , γέμισαν τους κάδους και τα νεκροταφεία ….επισκέπτες,    έδωσαν όλο το Αιγαίο στους τούρκους που περιμένουν να πάρουν και την Θράκη, αλλά γέμισαν και την χώρα φραπεδομάγαζα ,για να …ηρεμούμε. Αυτό το μόρφωμα δεν είναι ούτε χώρα, ούτε …..Ελλάδα . Είναι ένα φρενοκομείο με …..υπάκουους …ασθενείς. Εάν ξεσηκωθούν τα παιδιά και γυρέψουν ευθύνες, οι κόκκινοι ΧΜΕΡ θα φαίνονται ….παναγίες

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

80 τ.μ θα τους πληρωσουμε για τον ταφο που θα τους βαλουμε.Αρχιδια γκεσταπιτες,πουτανοπαιδα.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...