Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ο 69χρονος Βαρόνος Τζον Σιούελ σε …πάρτι με κοκαΐνη και ιερόδουλες.

Απίστευτο σκάνδαλο συγκλονίζει τη Βρετανία με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της Βουλής των Λόρδων τον 69χρονο Βαρόνο Τζον Σιούελ, καθώς η εφημερίδα Sun δημοσιεύει βίντεο από τη συμμετοχή του σε πάρτι με κοκαΐνη και ιερόδουλες . Στο επίμαχο βίντεο ο ίδιος ακούγεται να αποκαλεί τις Ασιάτισσες γυναίκες «πόρνες» και εμφανίζεται να γυρίζει ανάποδα μια φωτογραφία της συζύγου του που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι.
Σε άλλο σημείο του βίντεο, που τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Σιούελ σκύβει πάνω στο τραπέζι και «σνιφάρει» κοκαΐνη με ένα χαρτονόμισμα των 5 λιρών, ενώ λίγο αργότερα υπογράφει μια επιταγή 200 λιρών για την κάθε συνοδό του. Ο Σιούελ, που είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βασικό καθήκον του στη Βουλή των Λόρδων ήταν να διασφαλίζει ότι οι συνάδελφοι του υιοθετούν την προσήκουσα συμπεριφορά! Ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Λόρδων, Τζον Μπάτιφαντ Σιούελ, βρέθηκε στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο εικονίζεται ημίγυμνος να κάνει χρήση κοκαΐνης σε πάρτι στο οποίο συμμετείχαν και ιερόδουλες.
Στην Ελλάδα (εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο) αρχικά θα διώκονταν με μηνύσεις οι δημοσιογράφοι, η υπόθεση θα είχε αποσιωπηθεί λόγω συμφερόντων και ο πολιτικός θα παρέμενε στη θέση του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...