Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Αφού έχουμε πρόεδρο τον… ΠΑΚΗ…. άντε γεια.



Εμείς θα του θυμίσουμε τι έλεγε ένα χρόνο πριν όταν ήταν βουλευτής για τα μνημόνια που τώρα τα στηρίζει.
Επιστολή στον Πάκη απέστειλε η Πρόεδρος της Βουλής, και Ζητά να ενημερωθούν επισήμως οι ομόλογοι τους για τις συνθήκες με τις οποίες εισάγεται το νομοσχέδιο προς ψήφιση. Υπό τις συνθήκες που συζητείται το νομοσχέδιο δεν υπάρχει εγγύηση τήρησης του Συντάγματος αλλά ούτε και κατά συνείδηση ψήφος του βουλευτή, υποστήριξε. Υπό καθεστώς εξόφθαλμου εκβιασμού από το εξωτερικό εισάγεται και μάλιστα με έλλειψη κάθε δυνατότητας τροποποίησης ένα νομοθέτημα με το οποίο επιχειρείται μείζον παρέμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης. Όπως είπε με τον τρόπο αυτό καταλύεται η δημοκρατία και η διαφύλαξη της αρχής της δίκαιης δίκης. Έκανε λόγο για εκτροπή και προσπάθεια υπονόμευσης της δικαιοσύνης.
Έλαβε δε απάντηση από τον Πακη ότι στην επιστολής αυτή εκφράζει προσωπικές σας απόψεις, αφού δεν έχει ληφθεί απόφαση του Σώματος προς αυτή την κατεύθυνση. Στο πλαίσιο των κατά το Σύνταγμα καθηκόντων μου σας επισημαίνω ότι δεν έχω την θεσμική και πολιτική δυνατότητα ν’ ανταποκριθώ στο αίτημά σας περί ενημέρωσης Ομολόγων μου για το περιεχόμενο της με αρ. πρωτ. 2739/22.7.2015 επιστολής σας. Και τούτο διότι:
·    Πρώτον, η επιστολή αυτή εκφράζει προσωπικές σας απόψεις, αφού δεν έχει ληφθεί απόφαση του Σώματος προς αυτή την κατεύθυνση. Ουδεμία διάταξη του Συντάγματος, αλλά ούτε και η διεθνής και ευρωπαϊκή πρακτική εν προκειμένω, μου επιτρέπουν να ενημερώνω σχετικώς Ομολόγους μου, πολλώ μάλλον όταν έχετε, όπως καλώς γνωρίζετε ως έγκριτη νομικός, την δυνατότητα απ’ ευθείας αλληλογραφίας μαζί τους.

Μετά το άδειασμα που της έκανε χθες με την επιστολή του ο ΠΑΚΗΣ  δεν την κάλεσε στο γεύμα που παραθέτει με την ευκαιρία της 41ης Επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Και μπορεί στο γεύμα να είναι προς τιμήν των δήθεν  Πολιτικών Αρχηγών, ωστόσο δεδομένου ότι η κ. Κωνσταντοπούλου είναι ο τρίτος πολιτειακός παράγων της χώρας θα έπρεπε να είναι εκείνη παρούσα.

Θα μας πείτε ο μοναδικός είναι; Oλοι στον ίδιο βόθρο κολυμπούν. Από έναν που τον έσπασε στο ξύλο  ο «κερατάς» επειδή… τον πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι της γκόμενας, δεν περιμένουμε και τίποτα καλύτερο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...