Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Η ΓΑΛΛΊΑ στα πρόθυρα «εμφυλίου» πολέμου.

Η Γαλλία βρίσκεται στα πρόθυρα εμφύλιου πολέμου, ο οποίος μπορεί να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή προειδοποίησε σήμερα ο αρχηγός των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών.
Ο Patrick Calvar επικεφαλής της DGSI (Direction générale de la sécurité intérieure) της διεύθυνσης εσωτερικής ασφάλειας της Γαλλίας (ίδιων αρμοδιοτήτων με την βρετανική MI5) δήλωσε πως η κατάσταση στη Γαλλία είναι τόσο τεταμένα επικίνδυνη όπου ακόμη και το παραμικρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές μετανάστες μπορεί να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο.
Πιο συγκεκριμένα ο Calvar μιλώντας σε επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης δήλωσε πως «μια ακόμη τρομοκρατική επίθεση εναντίον Γάλλων, ή ένα κύμα σεξουαλικών επιθέσεων  τύπου Κολωνίας θα οδηγήσουν σε ένα τεράστιο κύμα αντιποίνων από την άκρα δεξιά, το οποίο με τη σειρά του θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».
«Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός εμφύλιου πολέμου» είπε χαρακτηριστικά στα μέλη της επιτροπής.
Μάλιστα όπως  αναφέρει και η Daily Mail o ο ίδιος φαίνεται να προεξοφλεί μια τέτοια γενικευμένη σύρραξη εντός της Γαλλίας: «Αυτή η αντιπαράθεση νομίζω ότι τελικά θα γίνει. Με μόνο μια ή δύο επιθέσεις θα γίνει, Επομένως η δική μας αποστολή είναι να παρακολουθούμε και να σταματήσουμε αυτές τις επιθέσεις εν τη γενέσει», συμπλήρωσε.
Εχθές 11 Ιουλίου μια μυστική γερμανική αναφορά που διέρρευσε στον Τύπο ανέφερε πως τουλάχιστον 1200 γυναίκες υπέστησαν σεξουαλικές επιθέσεις από μουσουλμάνους στην Γερμανία την πρωτοχρονιά.
Το έγγραφο της γερμανικής Αστυνομίας αναφέρει ακόμη ότι τουλάχιστον 2000 μουσουλμάνοι, από τη βόρεια Αφρική, στην πλειοψηφία τους ήταν αναμεμειγμένοι στις επιθέσεις αυτές, με τις περισσότερες από αυτές να συμβαίνουν στην Κολωνία και το Αμβούργο, σε 600 και 400 περιπτώσεις αντίστοιχα.
Από τους 2000 αλλοδαπούς οι 120 έχουν αναγνωριστεί και περίπου οι μισοί από αυτούς ήταν με ξένα διαβατήρια έχοντας φτάσει στην Γερμανία μόλις πρόσφατα.
Η προειδοποίηση του Calvar είναι μόλις η τελευταία σε μια σειρά παρόμοιων προειδοποιήσεων από διάφορους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας σε όλη την Ευρώπη.  
Τον περασμένο Μάιο ο πρώην επικεφαλής της βρετανικής MI6 Richard Dearlove είχε πει πως η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει σύντομα μια επανάσταση των πολιτών της εάν οι κυβερνήσεις δεν πάρουν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.
Το ίδιο και στη Γερμανία όπου υπεύθυνοι ασφάλειας είχαν προειδοποιήσει την Γερμανίδα καγκελάριο ότι όλο και περισσότερο πολίτες από τη μεσαία τάξη ριζοσπαστικοποιούνται εξαιτίας της πολιτικής  της των ανοικτών συνόρων. Ακόμη της είχε διαμηνυθεί ότι ότι μπορεί να οδηγήσει σε γενικευμένο κύμα αναταραχών.
Όλη πρακτικά η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού από το πρωτοφανές αυτό κύμα ισλαμιστών εκτός της Ελλάδας. Στην Αθήνα η κυβέρνηση είναι ίσως από τις ελάχιστες ή και η μόνη η οποία δεν βλέπει κανένα κίνδυνο από τις αθρόες παράνομες εισόδους «κοιμισμένων ισλαμιστών»,  αντίθετα αυτοεπαινείται δηλώνοντας πως δίνει μάχη «ανθρωπιάς».

Όταν μας την πέσουν και αρχίσει ο δικός μας «εμφύλιος» τότε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Και τον λέμε εμφύλιο διότι οι «κοιμώμενοι» Ουτσεκάδες έχουν πολιτογραφηθεί με διάφορους τρόπους ως Έλληνες. Δεν ξέρουν τα ζώα ότι κάθε γειτονιά πλέον έχει και τους καιροφυλακτούντες για τέτοια εξέγερση Ουτσεκάδες που έχουν φακελώσει τους πάντες; Εκεί ειδικά είναι ο μεγάλος κίνδυνος διότι είναι και οπλισμένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...