Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Μοιράστε χάπια, γιατί θα υπάρξει πρόβλημα στα έμμισθα παπαγαλάκια τους.



 Δεν φτάνει το στραπάτσο που έπαθαν με την παραίτηση του αρχιερέα τους Σαλλα τώρα έρχονται και άλλες παραιτήσεις. Άντε να δούμε ποιος θα τους συντηρεί με διαφημίσεις – μίζες.
 Την παραίτηση της Λούκας Κατσέλη από τη θέση της προέδρου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και του Δημήτριου Μαντζούνη από αυτή του διευθύνοντος συμβούλου της Alpha Bank ζητεί το εποπτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο SSM, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Ο SSM αποκτά ισχυρότερη παρέμβαση στις ελληνικές τράπεζες, θέτοντας όρους για το μάνατζμεντ και τη λειτουργία του κλάδου.
Πρόκειται για ένα υπό διαμόρφωση τοπίο στο οποίο τα πιστωτικά ιδρύματα καλούνται να επικεντρωθούν κυρίως στο πρόβλημα των NPLs, με ριζικό τρόπο και σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, ακόμη και με «αίμα», προκειμένου να πετύχουν στόχους και αξιολογήσεις που θα εφαρμόζονται με αυστηρότητα. Ο SSM κινείται για να επιβάλει δομές και αλλαγή προσώπων στο ίδιο αυτό πλαίσιο, θεωρώντας ότι οι μέχρι τώρα κινήσεις διαχείρισης δεν ήταν αποτελεσματικές. Το νομοθετικό πλαίσιο που ψηφίστηκε τον Νοέμβριο του 2015 έθεσε όρους που οδηγούν σε αντικατάσταση τουλάχιστον των δύο τρίτων στα δ.σ. και τις επιτροπές των τραπεζών και η όψιμη αντίδραση της κυβέρνησης δεν μπορεί να αλλάξει πλέον τις εξελίξεις που οδηγούν σε αλλαγές, μεταξύ των οποίων και η αντικατάσταση της Λούκας Κατσέλη από τη θέση της προέδρου της Εθνικής Τράπεζας.




Να πως χρεοκόπησε η ΑΤΕ. Λες και ήταν “στρατός κατοχής” ΠΑΣΟΚ και ΝΔ την λεηλάτησαν αλύπητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...