Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Αυτός είναι ο κάφρος που απείλησε ότι θα διαβεί τον Έβρο, εάν δεν σταματήσει το πραξικόπημα, και άλλαξε τα πάντα .



Ο τύπος θα έχει κακό τέλος όπως πολλοί άλλοι τούρκοι επίδοξοι …κατακτητές π.χ των Ιμίων .
 Ο στρατηγός Ümut Dundar, διοικητής της πανίσχυρης Πρώτης Τουρκικής Στρατιάς που έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη, ήταν αυτός που έκρινε την τύχη του πραξικοπήματος που δεν ήταν κάτι το τόσο απλό όπως μερικοί θεώρησαν, καθώς μέχρι το μεσημέρι το Σαββάτου έρχονταν ειδήσεις από συγκρούσεις σε πολλές επαρχίες της Τουρκίας και η κατάσταση ξέφευγε από τον έλεγχο του Σουλτάνου.
Από την αρχή της εκδήλωσης του πραξικοπήματος βγήκε πρώτος στα τουρκικά κανάλια και δήλωσε ότι ο στρατός δεν υποστηρίζει το πραξικόπημα, αλλά από πίσω έκανε τις άλλες απειλές που έσπειραν τον πανικό. Και όλα αυτά διότι η στημένη υπόθεση πήγαινε να γίνει ανεξέλεγκτη. Ακολούθησε μετά από λίγο στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχηγός του στόλου, ναύαρχος Bülent Bostanoğlu, ο οποίος δήλωσε ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή μια τέτοια πραξικοπηματική κίνηση.


Στην τουρκική αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ αυτή που χρησιμοποιείται από τον διεθνή συνασπισμό για τις επιχειρήσεις του εναντίον των τζιχαντιστών στη Συρία.
έχει κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα και απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος, ανακοίνωσε σήμερα το προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών στα Άδανα (νότια Τουρκία) "Οι τοπικές αρχές απαγόρευσαν τις μετακινήσεις προς και από την αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ" ανέφερε το προξενείο στην ιστοσελίδα του. "Επίσης έχει κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα".
Το κλείσιμο της βάσης μοιάζει να είναι το δώρο του σουλτάνου στους «βοηθούς» του Ισλαμιστές που κατασκότωσαν τους τούρκους διαφωνούντες στο ξύλο.. Εκτός από τις αποστολές του διεθνούς συνασπισμού του οποίου ηγούνται οι ΗΠΑ κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, η τουρκική αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ χρησιμοποιείται και από το ΝΑΤΟ. Τουρκικά, αμερικανικά, βρετανικά και γερμανικά μαχητικά έχουν αναπτυχθεί στη βάση καθώς και σαουδαραβικά F-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...