Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Χτύπησε η .. Μαυρογιαλούραινα του ΣΥΡΙΖΑ





Πάρτε χάπια και ακούστε την .

Ούτε ο μαυρογυαλούρος να ήταν η βολετής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το προνοιακό επίδομα του ΕΚΑΣ είναι άδικο και για αυτό πρέπει να φύγει!

«Το ΕΚΑΣ επειδή είναι προνοιακό πρέπει να φύγει, γιατί δεν είναι δίκαιο να πηγαίνει ο άλλος με 15 χρόνια εργασίας και με το ΕΚΑΣ να παίρνει τα ίδια χρήματα με αυτόν που έχει ανταποδοτικά οφέλη για 30 χρόνια εργασίας» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Νωρίτερα υπήρξε διαξιφισμός της  Αυλωνίτου με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο με αφορμή την περικοπή των συντάξεων.

«Οι κύριες και οι επικουρικές με άθροισμα 1.300 ευρώ δεν πρόκειται να πειραχτούν. Για τις επικουρικές έχουν προστατευτεί το 90% των συνταξιούχων», είπε η βουλευτής της κυβέρνησης.  για να φέρει την αντίδραση του Γιακουμάτου ο οποίος της απάντησε «τρως μούτζες τώρα… Όσο μιλάς τόσο σε μουτζώνουν….».

«Τα μουντζόμετρα τα έχει κρατήσει ο κ. Σαμαράς στο σπίτι του» του απάντησε εκείνη, όμως ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε: «Σε μουντζώνει ο κόσμος».


"Δεν έχει αλλάξει τίποτα στις επικουρικές. Θα γίνει επιτροπή μέχρι το τέλος του χρόνου για να ξαναδούν τις αναπηρικές. Δεν υπάρχει καμία διαφορά και μην αναφέρετε ότι υπάρχει θέμα" συνέχισε η Αυλωνίτου. "Μέσα στη βουλή είστε εσείς ή λείπετε; Καπνίζετε στο κυλικείο, πίνετε τον καφέ σας και δεν ξέρετε τι γίνεται μέσα στη βουλή;"

"Δεν πίνω καφέ, πίνω ληγμένα χάπια σαν κι εσένα", της είπε ο  Γιακουμάτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...