Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Μια ζωή παλιοτόμαρο ήσουν .Τώρα θα αλλάξεις;

Την Σάμο επισκέφθηκε χθες ο υφυπουργός ΛαθροΜεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, προκειμένου να εποπτεύσει το Κέντρο Λαθρομεταναστών στο νησί, αλλά και να έχει συνάντηση με τους τοπικούς άρχοντες του τόπου ,κάτι που δεν έγινε αφού και Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Σάμου "του'δωσαν πόρτα" αρνούμενοι να τον συναντήσουν, θεωρώντας ότι δεν θα έβγαινε κάτι καινούριο από τη συνάντηση αυτή.

Έτσι ο  Μπαλάφας απέμεινε να γυροβολάει με κάποια πιστά ΤΟΠΙΚΆ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Σάμου και να πίνει καφέδες σε διάφορα μέρη του νησιού!

Το θέμα είναι ότι την εκδρομούλα του αλητήριου Μπαλάφα και της παρέας του την χάλασε ένας απλός και ανάγωγος πολίτης που τόλμησε να διακόψει την απόλαυση του καφέ του και σε μια καφετέρια μέσα να του διαμαρτυρηθεί γιατί η μάνα του πλήρωσε 1200€ ΕΝΦΙΑ ενώ πήρε σύνταξη 300€ και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί ότι ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί!

Ο  Μπαλάφας αρκετά ήρεμα έβαλε τον "φασίστα" πολίτη στη θέση του και του ζήτησε να φύγει από το μαγαζί λέγοντας του: "Άντε πάενε από'δώ! Πίνω καφέ". Εμείς δεν φοβηθήκαμε στην δικτατορία θα φοβηθούμε τώρα;"

Βέβαια το ότι δεν φοβήθηκε την δικτατορία παραπέμπει στο ότι ήταν συνεργάτης της. Μόνος του καρφώνεται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αριστερος ειναι δεν ειναι φασιστας. Δεν εχουν Πατριδα, λοιδωρουν και απαξιωνουν την Πιστη, για Οικογενεια; Αστο καλυτερα· ολα τα αδικηματα του Ποινικου Κωδικα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...