Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Μια νύχτα στο Παρίσι.



Την Παρασκευή, με επιστολή του στη Βουλή, ο Γεωργιάδης ζήτησε να κατατεθεί το σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για τις ημερομηνίες Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου,  αφήνοντας υπαινιγμούς ότι το πανάκριβο κυβερνητικό τζετ χρησιμοποιήθηκε για άλλους σκοπούς... Μάλιστα, ζήτησε εκτός από το σχέδιο πτήσης να κατατεθούν τα έγγραφα με τους ενδιάμεσους σταθμούς στους οποίους μεταστάθμευσε το κυβερνητικό αεροσκάφος και αιτήθηκε να δοθεί στη δημοσιότητα και η λίστα επιβαινόντων... Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως το επίσημο δρομολόγιο του αεροπλάνου, έπρεπε να είναι «Αθήνα- Λισαβόνα, Λισαβόνα Αθήνα» αλλά διερωτήθηκε σαφώς, αν κατά την επιστροφή του «ο κ. Τσίπρας πήγε και κάπου αλλού».
 Αργά το απόγευμα, μέσω της γνωστής τακτικής των non papers, μέσω άτυπης ενημέρωσης δηλαδή, ήρθε η απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου.
Με το συγκεκριμένο σημείο, από το πρωθυπουργικό γραφείο παραδέχθηκαν ότι ο Τσίπρας μετά την σύνοδο της Λισαβόνας, επισκέφθηκε το Παρίσι.
Το επιχείρημα των συνεργατών του Τσίπρα ήταν ότι ο πρωθυπουργός στη γαλλική πρωτεύουσα είχε συναντήσεις με υποψήφιους επενδυτές: «Εκεί είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της  L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όμως το non paper που έβγαλε το Μαξίμου (μάλλον το έγραψε ο Καρανικας ) κάνει λάθη ημερολογίου όπως μπορείτε να δείτε στην Φώτο...
αφού αναφέρει πως «Επέστρεψε στην Αθήνα την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.  Την Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου το πρωί  αναχώρησε από την Αθήνα για την Σερβία, ενώ την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής». 


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο Παρίσι επιμορφώνει καί εκπαιδεύει τό σιωνιστικό ιερατείο τούς δικούς του υπηρέτες ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...