Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Της …αλλαξωκωλιάς το κάγκελο, γινόταν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.Αλληλοπαρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ που εμπλέκουν υπουργούς σε όργιο παράνομων διορισμών, αποκάλυψε στο παρθενικό της φύλλο που κυκλοφόρησε στις 20 του περασμένου Νοέμβρη, η εφημερίδα Documento. Μετά τα δημοσιεύματα η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε κατ’ επείγουσα έρευνα και τα ηχητικά παραδόθηκαν στους αρμοδίους εισαγγελείς προκειμένου να ελεγχθούν.

Στα ηχητικά ντοκουμέντα καταγράφεται κάποιος άνδρας ο οποίος όπως προκύπτει από την τεχνική ανάλυση του ηχητικού είναι ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου, πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο Παπαδημητρίου μιλά με φιλικό του πρόσωπο και διακόπτει τη συνομιλία για να μιλήσει με διάφορα άτομα στο τηλέφωνο. Όσα λέει κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος καταγράφονται και αυτά. Οι συνομιλητές του, σύμφωνα με όσα ο ίδιος λέει, είναι ο σύμβουλος του τότε υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, Γιάννης Θεοδωράτος και, μεταξύ άλλων, κάποια γυναίκα την οποία αποκαλεί «Ζέτα», δεν είναι ωστόσο γνωστό αν πρόκειται για την τότε υφυπουργό Ζέτα Μακρή. Ο Παπαδημητρίου συνομιλεί με τη «Ζέτα», στην οποία εξομολογείται πως είναι σε διαμάχη με κάποιον Παναγιώτη ο οποίος προσπαθεί να κόψει τις προσλήψεις που έχουν ζητήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης και άλλα στελέχη της ΝΔ. Κάνει την παραδοχή πως οι προσλήψεις είναι εκτός αναγκών, ατόμων μάλιστα που δεν πληρούν καν τις προϋποθέσεις. Το σύνολο των πρώην υπουργών Υγείας της ΝΔ φαίνεται πως έχει απαιτήσεις για προσλήψεις, αφού το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι εκτός συστήματος προσλήψεων του ΑΣΕΠ. Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι ο Παπαδημητρίου δίνει συμβουλές στη «Ζέτα» για τη δημιουργία του προφίλ της και της υπόσχεται πως θα «ταΐσουν» κόσμο, ενώ αναφέρεται σε καμπάνιες για τα αντιβιοτικά για να «δώσουν και στοίντερνετ».


Μετά το τέλος της συνομιλίας του με τη «Ζέτα» ο Παπαδημητρίου ενημερώνει το φιλικό του πρόσωπο πως έχει μεγάλες διασυνδέσεις στη Δικαιοσύνη. Αναφέρει το όνομα Στρίμπερης, αλλά είναι άγνωστο αν πρόκειται για τον δικηγόρο Αλέξανδρο Στρίμπερη, τον οποίο προσέλαβε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ανέλαβε μετά την αντιπαράθεση με τον Παύλο Πολάκη, να χαρακτηρίσει παράνομες τις ενέργειες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Ο Στρίμπερης είναι προσωπικός φίλος του Σαμαρά και τοποθετήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον τομέα δικαιοσύνης της ΝΔ.  Ο Παπαδημητρίου κάποια στιγμή δέχεται κλήση και ενημερώνει το φιλικό του πρόσωπο πως είναι ο υπουργός. Μετά το τέλος της συνομιλίας, όμως, διευκρινίζει πως ήταν τελικά ο σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη Θεοδωράτος, ο οποίος κατά τα λεγόμενα Παπαδημητρίου είχε δίπλα του τον υπουργό. Η συνομιλία αφορά την αντιπαράθεση με τον «Κακλαμάνη» (πιθανόν πρόκειται για τον πρώην υπουργό Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη) σχετικά με τις προσλήψεις. Ο Παπαδημητρίου διαβεβαιώνει τον συνομιλητή του στο τηλέφωνο πως του Κακλαμάνη δεν θα του περάσει και πως τον μισεί ο Σαμαράς γιατί τον είχε ειρωνευτεί σε συζήτηση. Όταν ο Σαμαράς είχε υποσχεθεί πως θα τον κάνει υπουργό, ο Κακλαμάνης τον ειρωνεύτηκε λέγοντας «με ποιον πρωθυπουργό;»
Ο Παπαδημητρίου μιλάει με γυναίκα στην οποία λέει πως κάποια υπάλληλος στο ΚΕΕΛΠΝΟ κουβαλούσε βαλίτσες με λεφτά «για το κτίριο». Πρέπει να ερευνηθεί αν πρόκειται για το κτίριο που αγόρασε το ΚΕΕΛΠΝΟ ύστερα από φωτογραφική προκήρυξη που μέσω των προδιαγραφών φωτογράφιζε συγκεκριμένο κτίριο «1.600 τετραγωνικών σε απόσταση 300 μέτρων από το υπουργείο». Σύμφωνα με επίσημα πορίσματα ελέγχου, το κτίριο αυτό αγοράστηκε 11,5 εκατ. ευρώ με παράνομη πραγματογνωμοσύνη τριών ιδιωτών εκτιμητών του Αμαρουσίου. Η πραγματική αξία υπολογίζεται σε 4,5 εκατ. ευρώ. Ο Παπαδημητρίου ακούγεται επίσης να ζητά να βοηθήσουν τη σύζυγο γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης (την εποχή που υπουργός είναι ο Χαράλαμπος Αθανασίου), η οποία είναι υποψήφια με τον Κουμουτσάκο στην Περιφέρεια Αττικής. 
Τα ηχητικά ντοκουμέντα με τις συναλλαγές στο ΚΕΕΛΠΝΟ (4)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΛΙΑ ΝΤΙΠ...ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΙΝ ΚΙ ΚΡΑΤΙΚΟΝ ΒΡΑΚΙΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΓΡΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.
ΔΛΙΑ ΝΤΙΠ...ΠΑΡΑΝ ΠΟΥΛΙΝ
ΚΡΑΤΙΚΟΝ ΒΑΡΚΙΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΦΑΓΙ
ΚΙ ΒΖΥ ΣΦΙΚΤΟ ΚΙ ΚΟΥΛΙ ΜΑΛΑΚΟ.

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΒΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΗΥΘΙΣΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

ΝΤΙΡΙ ΚΙ ΝΤΙΡΙ ΚΙ ΝΤΙΡΙ ΚΙ ΝΤΑ
ΓΕΜΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΤΟΠΟΥΣ ΚΙΝΗΤΑ
ΝΤΙΡΙ ΚΙ ΝΤΙΡΙ ΚΙ ΝΤΙΡΙ ΚΙ ΝΤΑ
ΓΙΟΜΣΕΙ ΚΙ ΣΤΕΙΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΛΕΦΤΑ.
ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...