Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Άρπα την μήνυση σου. Δεν μπορεί να λες τέτοια, σε μια κοινωνία που κυριαρχούν οι Γκέι.





Εδώ καθιερώνει το Υπουργείο παραΠαιδείας του πρωκτολάτρη ΓΙΑΒΡΌΓΛΟΥ υποχρεωτική θεματική εβδομάδα «συμφιλίωσης» 13χρονων μαθητών με τους ομοφυλόφιλους και τους τρανσέξουαλ και αυτός θέλει να τους χαλάσει την σούπα;

Αναζητείται από την Ασφάλεια στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, για παράβαση του Νόμου 927-79, περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.

Την μήνυση φέρεται να υπέβαλαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, αλλά και ο εκπρόσωπος του Athens Pride, μετά τη μετάδοση της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», της Κατερίνας Καινούριου, το πρωί της Παρασκευής έχοντας καλεσμένο τον Μητροπολίτη Πειραιά.

Όταν αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους ξεκίνησε η ένταση και ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι της συζήτησης.

«Για την Εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη!  Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης.

Η παρουσιάστρια ακούγοντας τις δηλώσεις του Μητροπολίτη πήρε θέση: «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;»Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής Ανθή Βούλγαρη ανέφερε πως υπάρχουν ομοφυλόφιλοι ιερείς ο Μητροπολίτης έγινε έξαλλος: «Είστε συκοφάντρια! Αν τους ξέρετε να τους καταγγείλετε! Είναι εγκληματίες!». Στη συνέχεια πέταξε τα μικρόφωνα και αποχώρησε.



Και ο Ιππόλυτος το βιολί του.

Αρχιεπίσκοπος Αθηνων Ιερώνυμος: "Να συνεργαστούμε με την Πολιτεία για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας"



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...