Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Οι γερμανοί δεν επιτρέπουν στον Καμμένο τα… όνειρα.Δημοσίευμα της Bild που εκφράζει τις απόψεις της γερμανικής κυβέρνησης και των δανειστών λέει ότι υπάρχει ένα μεγαλοπρεπές «όχι» (nein) προσπάθεια της χώρας για στοιχειώδη αυτοάμυνα.
Το Βερολίνο απαιτεί από την Ελλάδα να μείνει ανυπεράσπιστη απέναντι στην Τουρκία και άρα υπό τουρκικό έλεγχο αναφέροντας μάλιστα ότι «Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες δαπανούν χρήματα για να αγοράσουν πολεμικά αεροσκάφη την ώρα που το φάντασμα του "Grexit" πλανάται και πάλι πάνω από τη χώρα»
Οι Γερμανοί τονίζουν ιδιαίτερα την έλλειψη «ρευστού» από τα ελληνικά ταμεία εννοώντας με αυτόν τον τρόπο ότι αν αυτοί δεν το εγκρίνουν δεν θα γίνει καμία εξοπλιστική προσπάθεια.
Είναι σαφές ότι θα επιχειρήσουν να σταματήσουν την εξοπλιστική προσπάθεια που κάνει το ΥΠΕΘΑ για την ΠΑ ώστε να ανταπεξέλθει απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα που θα ανέβει στο ζενίθ με την παραλαβή των F-35
Οι Γερμανοί άλλωστε δεν θέλουν να κατευθυνθούν χρήματα για οπλικά συστήματα αμερικανικής κατασκευής και θα κάνουν ότι μπορούν για να το ματαιώσουν
  
Το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρει την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας με τον δείκτη ανεργίας να ξεπερνά το 23%. 

"Και πάλι η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα: Χωρίς τα χρήματα των δανειστών το καλοκαίρι η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με πτώχευση. Η χώρα δεν πάει ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Το φάντασμα τoυ "Grexit" πλανάται και πάλι πάνω από την Ελλάδα"

Ο νέος Α/ΓΕΑ βιάστηκε να απαντήσει στις αντιδράσεις των δανειστών στην πρόθεση μας για εξοπλισμούς, με ηλιθιότητες του τύπου ….υπάρχουν πολλοί τρόποι χρηματοδότησης. Δεν γίνονται όλα με ρευστό» …..αμερικανική βοήθεια χρηματοδότησης στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ» για μέθοδο του leasing για εκποίηση παλαιού υλικού κ.α που μόνο γέλια προκαλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...