Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Το τελευταίο ταγκό ( παίχτηκε ) στο Παρίσι.



Ο Έλληνας  Πρωθυπουργός και μέγας οικονομολόγος συναντήθηκε με εκπροσώπους των δολοφόνων των λαών  Rotschild, όπως επιβεβαιώνει και η επενδυτική τράπεζα αλλά επισημαίνει ότι πρόκειται για "ιδιωτική συνάντηση. Κανένα σχόλιο για όσα «συζητήθηκαν». 

Θυμάστε το έργο το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι; Eιχε μια σκηνή που οι πρωταγωνιστές έκαναν χρήση… βουτύρου. Μάλλον πήγε για να παίξει στο ριμέικ της ταινίας.Υποψιαζόμαστε,  αλλά δεν ξέρουμε ακόμη.... τον …βουτυρωμένο.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σου εχω το κορυφαιο της ημερας!
Π. Κουρουμπλής: Εγκαινίασε το ελληνικό οχηματαγωγό «Γλυκοφιλούσα 5»
«Με την κατασκευή του πλοίου αυτού, καταδεικνύεται η δύναμη που έχει ο αυτός ο τόπος και οι δυνατότητές του, μέσα από σωστές επιλογές και προσπάθειες, για να αντιμετωπιστεί η πολυεπίπεδη κρίση που δυστυχώς μαστίζει την πατρίδα», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής εγκαινιάζοντας το νεότευκτο πλοίο «Γλυκοφιλούσα 5» στο Πέραμα

Φερρυ μπωτ εγκαινιασε Περαμα Παλουκια.
Το καλλιτερο ομως ειναι εδω:
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015
Κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ ''ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ'' Ν.Π. 11961, το οποίο βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή εγκαταστάσεων ναυπηγείου στη Σαλαμίνα, από κλιμάκιο ΣΕΠΕ και προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι δύο (02) εταιρείες απασχολούσαν συνολικά εννέα (09) άτομα χωρίς αυτά να είναι εγγεγραμμένα στους πίνακες προσωπικού και ωραρίου εργασίας των επιχειρήσεων.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

http://salamina-press.blogspot.gr/2015/06/blog-post_80.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΕΔΩ ??
ΣΧΕΣΗ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΟΥ ...
ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ... ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ !!!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ??.....
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...