Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ζητούνται επειγόντως σοβαροί «πατριώτες» για να στελεχώσουν τον νέο ασόβαρο νέο φορέα.



Αποκλείονται στρατιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, εργολάβοι Δ.Ε, και τα κρατικοδίαιτα πολιτικά στελέχη. Για Εβραίους, γύφτους και λάθρο, δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση. Είναι στο στάδιο των διεργασιών.  
Επικεφαλής της πολιτικής πλατφόρμας που φιλοδοξεί να μετεξελιχθεί σε κόμμα που θα συνενώσει τα πάρα πολλά μικρά δεξιά κόμματα μπορεί και δεκαπέντε, θα είναι κατ'αρχήν ο Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.    
«Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεσή μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος» αναφέρουν, σε κοινή δήλωσή τους, οι Παναγιώτης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος.
Με κοινή δήλωσή τους, ανακοίνωσαν την ίδρυση ενός νέου “δεξιού” κόμματος, με στόχο τη “διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας”.

Ο Δημήτρης Καμμένος, είναι πιο γνωστός σαν ο βραχυβιότερος υπουργός στην ανθρώπινη ιστορία, αφού έμεινε υπουργός για 12 ώρες πριν αναγκαστεί σε παραίτηση, λόγω των αναρτήσεών του στο twitter όπου διατηρούσε λογαριασμό με το ψευδώνυμο “@PORTAPORTA”:
Μπαλτάκος, έγινε πιο γνωστός από τις συνομιλίες του με τον Κασιδιάρη και τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή.
Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.
Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.
Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το “Μακεδονία ξακουστή”.
Σε επίπεδο στελεχών η κίνηση στοχεύει να εντάξει σε αυτήν στελέχη, όπως:
- Τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκο Νικολόπουλο
- Τον Γ.Καρατζαφέρη και τα στελέχη του ΛΑΟΣ (το οποίο ΛΑΟΣ αν και σε επίπεδο ψηφοφόρων κινείται στο ποσοστό του 1%,  πανελλαδικά έχει ισχυρό κομματικό μηχανισμό ακόμα), 
- Τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή προερχόμενο από την ΧΑ, Ελευθέριο Συναδινό
- Τον ανεξάρτητο βουλευτή Μεσσηνία Δημήτρη Κουκούτση, που επίσης είχε εκλεγεί με την ΧΑ
- Τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς, Φαήλο Κρανιδιώτη
- Τα δεκάδες πρωτοκλασάτα στελέχη και τους πρώην βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ που θα ήθελαν πιο «εθνοκεντρική» πολιτική γραμμή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Τα χιλιάδες στελέχη επίσης της ΝΔ που έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα μετά το 2009
- Τα εκατοντάδες στελέχη των ΑΝΕΛ σε όλη τη χώρα που έφυγαν από το κόμμα του Π.Καμμένου μετά την άρνησή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση για να αποτρέψει την υπογραφή της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας
- Τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που έχουν αποστασιοποιηθεί για διάφορους λόγους από το κόμμα.
- Παλιά στελέχη του ΛΑΟΣ, που ακόμα δραστηριοποιούνται πολιτικά, όπως ο Κ.Βελόπουλος κλπ.
- Οπαδούς και στελέχη εθνοκεντρικών πολιτικών φορέων όπως το Εθνικό Μέτωπο, η Ελληνική Λύση, Ελλήνων Πολιτεία κλπ.
Φίλα προσκείμενος και ο στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος Α/ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος, αλλά είναι άγνωστο αν επιθυμεί να συμμετάσχει σε μια τέτοια κίνηση, χωρίς να του αναγνωριστεί εκ των προτέρων η πρωτοκαθεδρία.
Σε ότι αφορά τον ηγέτη, αυτός θα προέλθει σε συνέδριο που τοποθετείται περί τον Οκτώβριο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα πουλημενα αυτα τομαρθια απυθυνονται σε αδαεις. Μονο ηλιθιοι θα τους στηριξουν. Καλα, ο Καρατζαφερης τι εγινε ρε Μπαλτακο?.

Παναγιώτης Αποστόλου είπε...

Ως επικεφαλής στρατηγικής πολιτικής του κόμματος "Ελλήνων Πολιτεία" και επειδή αναφερόμαστε στο δημοσίευμα, πως πιθανώς να υπάρξει μελλοντική συνεργασία μας με Δημήτρη Καμμένο και Τάκη Μπαλτάκο, δηλώνω πως η "Ελλήνων Πολιτεία" δεν συνεργάζεται με κόμματα ή πολιτικούς φορείς που ψήφισαν Μνημόνια ή στήριξαν με την πολιτική τους τις δανειακές συμβάσεις που στέγνωσαν τον ελληνικό λαό και παραχώρησαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος!
Τέτοιες αναφορές, σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν το λαό και ταυτόχρονα να εμπλέξουν τους καθαρούς με τις βρομιές των ακάθαρτων!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...