Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Χωρίς λόγια, γιατί δεν βρίσκουμε.



Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από τον Τούρκο σουλτάνο - Πρόεδρο Τάγιπ Ερντογάν θα παραστεί τη Δευτέρα στην τελετή ορκωμοσίας του στην Άγκυρα.


«Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης», τονίζει στην ανάρτησή της η βουλευτής της Ν.Δ.

4 ΜΗΝΕΣ ΟΜΗΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΙ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ+ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ !!! -
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα βρήκα εγώ τα λόγια. Τα βραβεία Ιμπεκτσί. Καθιερώθηκαν με τις συμφωνίες ΓΑΠ και Τζέμ. Στα βραβεία Ιμπεκτσί βραβεύονται δημοσιογράφοι και πολιτική που προωθούν με κάθε τρόπο την Ελληνοτουρική φιλία. Σημαντικά πολιτικά πρόσωπα όπως ο ΓΑΠ (πρώην υπουργός παιδείας,πρώην υπ.έξ, πρώην πρωθυπουργός), ο Κων/νος Μητσοτάκης (πρώην πρωθυπουργός) και αργότερα η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη (πρώην υπ.εξ) καθώς και ο Κων/νοσ Καραμανλής ο νεότερος δεσμεύτηκαν να προωθήσουν την Ελληνοοτουρική φιλία. Παρένθεση ο ΓΑΠ είχε αποφασίσει με το Ισμαήλ Τζέμ να δημιουργηθεί μια μεικτή επιτροπή από Έλληνες και Τούρκους επιστήμονες η οποία θα έψαχνε και θα εξαφάνιζε από τα βιβλία της ιστορίας αναφορές που θα προκαλούσαν αιτίες διχόνοιας και θα διέγειραν τα μίση εκατέρωθεν. Να πούμε ότι στα ελληνικά βιβλία ο στόχος αυτός επετεύχθη διότι τα σχολικά βιβλία αλλάξαν τόσο ώστε στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός, οι ήρωες των ελληνών διδάσκονται σε μια σελιδα και σε λίγα χρόνια σε καμία, στο βιβλίο της ιστορίας των ΕΠΑΛ (ανοίξτε τα βιβλία ιστορίας να τα δείτε από μόνοι σας όσοι έχουν παιδιά στο σχολείο) τα παιδιά διδάσκονται για το τέμενος του Μωάμεθ του πορθητή κάπου στην βόρεια Ελλάδα (ο Μωάμεθ Πωρθητής ο σφαγέας των Ελλήνων), η τουρκοκρατία έγινε τουρκική διοίκηση κλπ κλπ κλπ. Η Ντόρα Μπακογιάννη, Ο Γιώργιος Α Παπανδρέου και Ο Κων/νος Καραμανλής προωθούν εκ μέρους της Ελλάδος την Ελληνοτουρική ομοσπονδία τα έλεγε το esxatianasxesi.blogspot.gr πάνω από μια δεκαετία και σιγά σιγά όλα βγαίνουν στην φόρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...