Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Στην υγειά μας ρε παιδιά.



Αναδρομικά για τις παράνομες κρατήσεις που έγιναν επί 65 μήνες ετοιμάζεται να επιστρέψει η κυβέρνηση. Στρατιωτικοί, Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί εν ενεργεία και συνταξιούχοι θα λάβουν, ανάλογα με τον βαθμό από 2.500 ως και σχεδόν 13.000 ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξαγγελία θα γίνει από τα χείλη του Πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καθώς πλησιάζει και το 8μηνο που είχε η κυβέρνηση στη διάθεσή της για να συμμορφωθεί με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Όλα δείχνουν ότι μετά την εξαγγελία της επιστροφής των αναδρομικών θα ξεκινήσει και η διαδικασία απόδοσης των χρημάτων στους δικαιούχους.
Υπολογίζεται ότι θα λάβουν τα αναδρομικά περίπου 250.000 ένστολοι, εν ενεργεία και συνταξιούχοι.
Το συνολικό ποσό των αναδρομικών εκτιμάται στα 450.000.000 ευρώ.
Οι πληροφορίες λένε ότι η πληρωμή των αναδρομικών θα ξεκινήσει περί τον Νοέμβριο του 2018 ή ως τις αρχές του 2019. Οι ένστολοι θα λάβουν αναδρομικά για 65 μήνες, από τον Αύγουστο του 2012 ως τον Δεκέμβριο του 2017. Τα ποσά προκύπτουν από τον βασικό μισθό (καθαρό ποσό) ενώ σε πολλές περιπτώσεις προβλέπονται επιπλέον χρήματα καθώς είναι πολλοί εκείνοι που λαμβάνουν επιδόματα εξομάλυνσης και ειδικής απασχόλησης.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Αξιωματικοί και αντάρτες του Ε.Λ.Α.Σ.

Χθές το ραδιόφωνον εξήγγειλε, ότι οι Αλβανοί βαδίζουν εναντίον της Ηπείρου. Βούλγαροι εισήλθον εις την Ελληνικήν Δυτικήν Μακεδονίαν και σφάζουν. Οποία προσβολή!!! Οι νικηταί μετεβλήθησαν εις ηττημένους. Γιατί;

Εις τας τάξεις σας υπηρετούν Γερμανοί, Βούλγαροι και Ιταλοί, υπό το πρόσχημα δήθεν, ότι είναι κομμουνισταί και υπακούετε εις αυτούς.

Έλληνες, γιατί δεν σας καλούν οι Βούλγαροι κομμουνισταί να πάτε στην Βουλγαρία να επιβάλετε εκεί το κομμουνιστικό καθεστώς πρώτα; να ρίξετε την Κυβέρνησίν των, πού ήταν σύμμαχος με τους Γερμανούς; να διαλύσετε τον στρατόν της και να τον κάμετε με καθοδηγητάς και καπεταναίους; Όχι, δεν σας καλούν, μπήκανε μέσα εις τας τάξεις σας εκμεταλλευόμενοι την φιλοδοξίαν, την βλακείαν και ασυνειδησίαν των μωροδόξων αρχηγών σας για να διαλύσουν την πατρίδα μας, να μας πάρουν την Μακεδονίαν και την Θράκην.

Το Υπουργικόν Συμβούλιον σας καλεί δια τελευταίαν φοράν να στρέψετε τα όπλα εναντίον των Γερμανών, των Βουλγάρων και των Ιταλών, που έχετε στας τάξεις σας και ύστερα να καταθέσετε τα όπλα και να καταταγήτε εις τον Εθνικόν Στρατόν και να πάμε όλοι μαζί εναντίον των Γερμανο-βουλγάρων.

Όποιος παρουσιασθή και καταθέση το όπλον εντός 48ώρου αμνηστεύεται.

Θα δικασθούν μόνον οι αρχηγοί και οι δολοφόνοι.

Όσοι συνεχίσουν τον εμφύλιον πόλεμον θα δικασθώσιν ως στασιασταί εν ώρα πολέμου και προδόται της πατρίδος. Η περιουσία των θα δημεύεται υπέρ του Έθνους.

Απευθύνομαι τελευταίως προς τον λαόν της υπαίθρου. Γνωρίζω ότι σας επεβλήθη τυραννία, έχετε υπομονή. Με την απελευθέρωση Αθηνών και Πειραιώς έχομεν οργανώσει ήδη 5 Ταξιαρχίας αρτίως εξωπλισμένας και εντός ολίγου θα επιβληθή το Κράτος του Νόμου.

Εις ολόκληρον την χώραν θα σας αποδωθούν αι ελευθερίαι για να εκλέξετε το πολίτευμά σας και την Κυβέρνησίν σας. Το Έθνος μας θα καταλάβη πάλιν την πρέπουσαν θέσιν μεταξύ των συμμάχων Εθνών, την θέσιν που δικαιούται το τόσον αίμα.

Το Κράτος του Νόμου θα επιβληθή, η Ελλάς θα γίνη μεγάλη, είτε το θέλουν, είτε όχι, οι ολίγοι στασιασταί και οι εχθροί της.

23 Δεκεμβρίου 1944

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

Γ. Παπανδρέου

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...