Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ολοι τα πήραν και τα παίρνουν , και όλοι δηλώνουν αθώοι.


Σε διπλή δικαστική αντεπίθεση περνά τη Δευτέρα ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας Νίκος Μανιαδάκης ο οποίος κατέστη κατηγορούμενος την περασμένη Δευτέρα. Λίγες μέρες μετά την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα και την απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του που τον έθεσε εκτός του προγράμματος προστασίας μαρτύρων,  προχωρεί σε δυο κινήσεις την προσεχή Δευτέρα:...
  -Καταθέτει μηνύσεις στους δυο άλλους προστατευόμενους μάρτυρες, πιθανόν με τα πραγματικά ονοματεπώνυμά τους, αφού σύμφωνα με όσα δημόσια είπε τους γνώρισε στον προθάλαμο της εισαγγελίας όταν συναντήθηκαν τυχαία από κακό συντονισμό. Άλλωστε η κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας εκτιμάται ότι στηρίζεται στην παλαιότερη κατάθεση της «Αικατερίνης Κελέση» τον Νοέμβριο του 2017 και την πρόσφατη (στις 12 Δεκεμβρίου) του «Μάξιμου Σαράφη»  Σύμφωνα με αυτές πήρε χρήματα απο την Novartis. Στην περίπτωση αυτή βέβαια, της ονομαστικής κατάθεσης μηνύσεων, τελειώνει η ανωνυμία των άλλων δυο μαρτύρων γεγονός ιδιαίτερα δυσχερές για την έρευνα .  Θα ζητήσει επίσης την ακύρωση της διάταξης απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα για μια σειρά από δικονομικούς λόγους.








Καμμένος ;29 “κυπριακές”offshore για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. Ποιοι επιχειρηματίες με συμφέροντα στη διπλανή χώρα εμπλέκονται στην υπόθεση;


Ο Ψεκασμένος προετοιμάζει την «κοινή γνώμη» για την αναμενόμενη διάλυση του προδοτικού μορφώματος του. Γνωρίζει ότι  οι Συριζαίοι τον αφήνουν μόνο του. Όλοι μετακομίζουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΔΑΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ. ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΛΙΌ ΛΑΜΌΓΙΑ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ .

Ανώνυμος είπε...

Πηρα μια ξυλοσομπα ενεργειακη με φουρνακι και με εχει γαμησει ρε φιλε. Δεν προλαβαινω να τη ταιζω. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο γρηγορα καταναλωνει τα ξυλα. Μιλαμε για τακους ολοκληρους οχι τα μικρα κουτσουρα που ειναι για τις απλες κλασικες ξυλοσομπες. Μου εχει αδειασει τη τσεπη δεν το περιμενα. Εξι σακκια με ξυλα τακους των 25- 27 κιλων μου τα καει σε τεσσερα εξαωρα. Χωρις τα προσσαναμματα και τα μικρα κουτσουρα που βαζεις μεχρι να αρπαξει καλη θερμοκρασια.
Αν βρεις Οξυα σωθηκες το μονο ξυλο που σε σωζει αλλα που να τη βρεις. Αν βαλεις Δρυ ή Ελια περιμενε να ζεσταθεις, ναι καλα. Ειχα την απλη ξυλοσομπα με φουρνακι και ημουν ανεμελος αλλα καπνιζε πολυ. Μικρα κουτσουρακια και κρατουσαν απο τα μεσανυχτα εως τα ξημερωματα. Σε αυτη βαζεις δυο τακους σαραντα εκατοστα δεκαρες σε παχος και εικοσαρες σε πλατος και μετα απο τρεισημιση ωρες δεν υπαρχει καρβουνο ουτε για δειγμα.
Το γραφω γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν ειναι να μας πιανουν αδιαβαστους. Εγω πιαστηκα μαλακας το λεω, εχω κουτσομεσιαστει να κουβαλω γκουμουτσες ξυλα απο την αυλη. Ταλαιπωρια σομπα μια χοανη ανοικτη που περιμενει να τη ταιζεις τον αμπακο. Απελπισια ειδικα αν μενεις σε πολη τη γαμησες, σε εχει γονατισει οικονομικα.

Ανώνυμος είπε...

Τό κλεφτοΠΑΣΟΚ καί ή κλεφτοΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ιδρυθηκαν από τόν ρότσιλντ τό 1973 , εγκαταστάθηκαν στή χώρα ως προέβλεπε τό σχέδιο του , καί έπιασαν δουλιά .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...