Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ρε χοντρογούρουνο...για αυτό παρακαλούσες τον Κούλη να σε πάρει;



Τώρα που έφαγες πόρτα άρχισες  τις μαλακίες.
Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως η στάση της Φώφης Γεννηματά βοηθά προεκλογικά τη Νέα Δημοκρατία και περιορίζει το Κίνημα Aλλαγής σε ρόλο αντιπολίτευσης, που ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η κα Γεννηματά προκατέλαβε το αποτέλεσμα των εκλογών. «Είπε ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη και το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στην αντιπολίτευση. Επιχορηγεί τη ΝΔ και καταστρέφει τον ιστορικό ρόλο της παράταξης», υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε: «Αντί να μετέχουμε στο στρατόπεδο της νίκης επί του ΣΥΡΙΖΑ, κρατάμε το χέρι του ΣΥΡΙΖΑ στη αντιπολίτευση. Και ξέρουμε ποιος επικρατεί». Για το αν θα πολιτευόταν σε άλλη περιφέρεια, όπως του πρότεινε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε: «Δεν υπάρχει αυτό για κανένα προηγούμενο πρόεδρο, να κάνει τον πολιτευτή στη περιφέρεια».
Ωστόσο, αρνήθηκε πως προτίθεται να προσχωρήσει στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει στον ορίζοντά του».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι τον προμοταρουν ποιον εναν απο τους καταστροφεις της χωρας. Ακομα περιμενω να δω το πορισμα του ελεγχου των οικονομικων ατασθαλιων απο το σαπιο του κομμα οπως ο ιδιος το ειχε χαραχτηρισει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ . ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ . ΤΟ ΜΠΕΝ ΤΖΕΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ . Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΡΙΖΑΝ , ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ .
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ !!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρχηγοs του Λαοs Γιωργοs Καρατζαφερηs ειναι"ΛΑΛΙΩΤΗΣ"δηλαδη προερχεται απο οικογενεια Τουρκαλβανων τηs Πελοπονησου και επι Τουρκοκρατιαs οι προγονοι του ησαν Φοροεισπραχτορεs των Τουρκων!Τουρκαλβανοs η Τουρκοαραβαs;"Διαλεγετε και παιρνετε:Το σιγουρο παντωs ειναι πωs δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ!
alithiastofos.blogspot.gr/2011/07/blue-sky.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...