Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ο Κατσίκης πάει για το ρεκόρ.


Η συμμετοχή του Κώστα Κατσίκη στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής αποφασίστηκε σήμερα μετά από συνάντηση που είχε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ με τον προέδρο της 'Ένωσης Κεντρώων.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο ....αποφασίστηκε ο κ. Κατσίκης να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να επιτευχθεί επιτυχές εκλογικό αποτέλεσμα στις 7 Ιουλίου».
Σημειώνεται ότι η Ένωση Κεντρώων είναι το τέταρτο κόμμα διαδοχικά με το οποίο πολιτεύεται ο κ.Κατσίκης: Από τη ΝΔ είχε πάει στο ΛΑΟΣ, ακολούθησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και τώρα συντάσσεται με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Το τίτλο πάντως  του μεγαλύτερου «κωλοτούμπα» της ελληνικής πολιτικής σκηνής έχει επάξια ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Γαβριήλ Αβραμίδης. Ο δημοσιογράφος έχει «περάσει» από οκτώ  συνολικά κόμματα τα τελευταία 16 χρόνια.

Ας δούμε και μερικούς άλλους γυρολόγους.  

1. Παπαχριστόπουλος: ΠΑΣΟΚ, ΔΗΚΚΙ, ΝΔ, ΑΝΕΛ ,ΣΥΡΙΖΑ.
2. Ζουράρις: ΚΚΕ, ΝΔ, Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, ΑΝΕΛ/Πυρίκαυστος Ελλάδα. ΣΥΡΙΖΑ
3. Κόκκαλης: ΠΟΛΑΝ, ΝΔ, ΑΝΕΛ
4. Κουντουρά: ΝΔ, ΑΝΕΛ Συριζα
5. Παπακώστα: ΝΔ, ΑΝΕΛ, Νέα Ελληνική Ορμή, ΣΥΡΙΖΑ
6. Δανέλλης: Συνασπισμός της Αριστεράς, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι.ΣΥΡΙΖΑ
7. Ψαριανός:  Κ.Κ.Ε  εσωτ. Συνασπισμος ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι, Ν.Δ,

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλεβεις κλέβεις
Παπαχριστόπουλος ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΔΗΜΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει

Ανώνυμος είπε...

Ο "Μπαμπάς" είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ και εντάχθηκε στη ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου, με την οποία εξελέγη βουλευτής υπολοίπου Αττικής στις εκλογές του 1990. Στις εκλογές εκείνες υπήρχε δυστοκία, καθώς η ΝΔ είχε καταλάβει 150 έδρες. Ωστόσο, η μοναδική έδρα της ΔΗΑΝΑ συνετέλεσε στην αποσόβηση πολιτικής κρίσης, καθώς ο Κατσίκης ήταν ο 151ος βουλευτής της κυβέρνησης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...