Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Η φωλιά του Κούκου.


Ο θηλυκός κούκος είναι το νούμερο ένα αστέρι της παραπλάνησης όταν πρόκειται να γεννήσει τα αυγά της. Είναι ένα παρασιτικό ζώο. Δεν φτιάχνει φωλιά ούτε μπαίνει στην διαδικασία να κλωσήσει αυγά αλλά αναθέτει αυτή την δουλειά σε άλλους!!! Απλά τρυπώνει σε ανυποψίαστο χρόνο και γεννάει από ένα αυγό σε ξένη φωλιά οπού παραμάνες αναλαμβάνουν τις λεπτομέρειες!! Στο τέλος παραμένει μόνο ένα πουλί, ο κούκος, με τα υπόλοιπα πουλιά είτε να τα έχει πετάξει εκτός φωλιάς ακόμα και από αυγά είτε να μην προλαβαίνουν να φάνε και να πεθαίνουν από ασιτία…
Σας θυμίζει κάτι η ιστορία












1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατσε να σου πω εγω για τη φωλια του κουκου να παθεις ταραχη πραγματικη. Χθες καταλαβα πραγματα που δεν μπορουσα να αντιληφθω.

Παρακολουθω 5-6 Αμερικανους ηλεκτρονικους που ανεβαζουν βιντεο. Και οταν αγοραζουν καποια ηλεκτρονικη συσκευη πχ ενισχυτη, παλμογραφο, τροφοδοτικα, γεννητριες κλπ το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να τα λυσουν και να μετρησουν τις γειωσεις στα καλωδια και στο σασι.

Συνηθως τα Κινεζικα προιοντα και καποια.... Γερμανικα εχουν τις γειωσεις τους ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΠΟΛΟ, δηλαδη ειναι γειωμενος ο ουδετερος πολος! Και κατευθειαν τα ξηλωνουν και φτιαχνουν κανονικα τις γειωσεις.

Και εδω τωρα μας αφορα ολους! Μετραω με το πολυμετρο, Φαση Ουδετερο 226 βολτ, Φαση Γειωση ΜΗΔΕΝ βολτ. ΓΟΥΑΤ;;;; Η Φαση φερνει το ρευμα και ο Ουδετερος το επιστρεφει στο δικτυο της ΔΕΗ.

Μετρω Ουδετερο Γειωση 224 βολτ! ΕΔΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ.
Τις μετρησεις τις εκανα προχθες. Χθες που ηρθε ο ηλεκτρολογος για να μου φερει το πιστοποιητικο και να αλλαξει τη γειωση, ρωταω τον βοηθο του, ΟΟΟΧΙ μου λεει ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕΣ στις μετρησεις.
ΡΕ ΤΙ ΛΑΘΟΣ, ΑΥΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑ. ΟΟΟΟΧΙ!
Ρωταω τον ηλεκτρολογο, ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΓΕΙΩΣΗ.
Δηλαδη του λεω γιναμε.... Αμερικη; δεν το καταλαβε.

Αρχιζω να διαβαζω για την ουδετερογειωση γιατι αντιλαμβανομαι οτι τα πραγματα αρχιζουν να γινονται επικινδυνα.

Οι κολωνες της ΔΕΗ εχουν συνηθως 4 με 5 γραμμες, καλωδια. Το πανω πανω ειναι ο Ουδετερος, μετα ειναι η πρωτη φαση ακολουθει το καλωδιο της δευτερης φασης, μετα της τριτης φασης (ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ) και το τελευταιο καλωδιο ειναι για τον φωτισμο του Δημου. ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΕΙΩΣΗ!

Η ΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.
ΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΑΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΣ ΟΛΑ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! ΚΑΗΚΕΣ ΠΗΡΕΣ ΦΩΤΙΑ!

Εδω αναλυτικα οι πληροφοριες της ουδετερογειωσης σε απλα και κατανοητα Ελληνικα. Εγω παρακαλαω να μου καει απο σημερα κιολας ηλεκτρονικη συσκευη, θα παω τη ΔΕΗ γαμιωντας με ολες τις πληροφοριες που διαβασα γιατι αν δεν γνωριζεις δεν μπορεις να τους αντιμετωπισεις.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!

https://electricalnews.gr/texnika-arthra/ilektrikes-egkatastaseis/ilektrologikes-egkatastaseis/item/668-oudeteros-agogos-diktyo-tn-ti-einai-ti-symvainei-se-diakopi-tou-ren

Και εδω ενα αρχικο τεσταρισμα γειωσεων απο ενα νεο τροφοδοτικο το οποιο κυκλοφορει και ατην Ελλαδα
https://youtu.be/zCgnjT2VwEY?t=113

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...