Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Τι θα κάνουν δικές μας Ιατρικές Υπηρεσίες σε περίπτωση κρούσματος κοροναϊού;


Θα αλλάξουν τα σεντόνια;




Πρόεδρος Κίνας: Η εξάπλωση του κοροναϊού επιταχύνεται . 56 εκατ. Κινέζοι σε καραντίνα. Στους 41 ανέρχονται οι νεκροί Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Χονγκ-Κονγκ . Στήνουν και δεύτερο νοσοκομείο στην Ουχάν . Oι ΗΠΑ βάζουν τσάρτερ από Ουχάν για να φύγουν Αμερικανοί πολίτες και διπλωμάτες. ο πρόεδρος της Κίνας εκτίμησε πως η χώρα μπορεί «να κερδίσει τη μάχη» εναντίον του νέου κοροναϊού, αναφερόμενος στην επιδημία που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 41 ανθρώπους και καταγράφει σχεδόν 1.372 κρούσματα παγκοσμίως. ο Σι Τζινπίνγκ είχε παραδεχθεί ότι η επιδημία «επιταγχύνεται» και η Κίνα βρίσκεται σε «δύσκολη κατάσταση». Την ίδια ώρα, η Ιαπωνία επιβεβαίωσε και τρίτο κρούσμα του κοροναϊού. Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών που ζει στην Ουχάν και έφθασε στην Ιαπωνία στις 18 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας. Πολλά κρούσματα που καταγράφηκαν στην Ασία και τον Ειρηνικό, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ αποδίδονται τις τελευταίες ημέρες σε πρόσωπα που ταξίδεψαν από την Κίνα.
Την ίδια ώρα σε συναγερμό βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές και στις ΗΠΑ καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής επιβεβαιώθηκε το δεύτερο κρούσμα στην χώρα. Σύμφωνα με το CNN η ασθενής που φέρει τον κοροναϊό κατοικεί στο Σικάγο και τώρα έχει απομονωθεί σε νοσοκομείο της πόλης . Η ασθενής πέταξε από το Wuhan στο Σικάγο στις 13 Ιανουαρίου.
Όταν ταξίδευε δεν ήταν άρρωστη, ενώ τότε οι κινέζικες υγειονομικές αρχές θεωρούσαν πως ο ιός δεν μεταδίδεται.
Οι υγειονομικές αρχές δηλώνουν ότι η ασθενής είχε περιορισμένες στενές επαφές από τότε που επέστρεψε στο Σικάγο.
Σύμφωνα με το CNN 63 άτομα από 22 κράτη βρίσκονται υπό έρευνα για τον ιό, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η πηγή του κοροναϊού είναι η κατανάλωση κόμπρας, πολύ συνηθισμένο έδεσμα στην κινέζικη κουζίνα ή άλλου φιδιού που είχε μολυνθεί από νυχτερίδα και μετέδωσε τον ιό στον άνθρωπο. Πολλά από τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν άτομα που είχαν επισκεφθεί μια αγορά τροφίμων στη Γουχάν. Η αγορά, η οποία πουλά ζωντανά εκτρεφόμενα και άγρια ​​ζώα, από εκείνη την ημέρα έχει κλείσει και έχει απολυμανθεί. Πρόσφατη γενετική ανάλυση δείχνει ότι ο ιός μοιάζει με ιούς που μολύνουν νυχτερίδες και φίδια. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο νεός κοροναϊός είναι ένας συνδυασμένος, μεταλλαγμένος ιός νυχτερίδας και φιδιού.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο κοροναϊός προήλθε από άγρια ζώα τα οποία πουλήθηκαν στην αγορά και καταναλώθηκαν από τους ανθρώπους. Χρησιμοποιώντας δείγματα του ιού που απομονώθηκαν από ασθενείς, επιστήμονες στην Κίνα έχουν καθορίσει τον γενετικό κώδικα του 2019-nCoV και έχουν χρησιμοποιήσει μικροσκόπια για να το φωτογραφίσουν, ώστε να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στον τρόπο αντιμετώπισής του, πριν γίνει πανδημία.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοροναιός , μια απάτη εφεύρημα τής mossad και των Εβραίων , προκειμένου να πουλήσουν οί φαρμακοβιομηχανίες ΤΟΥΣ εμβόλια μέ υδράργυρο μέσα και να μειωθεί ο πληθυσμός τής τής !!!

Ανώνυμος είπε...

Ντόναλντ Τραμπ: Υπέγραψε την πρώτη φάση της εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα

Η Κίνα δεσμεύτηκε ότι θα αγοράσει επιπλέον αμερικανικά προϊόντα αξίας 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά την επόμενη διετία

Αναλυτικά, η Κίνα θα δαπανήσει 77,7 δισεκ. δολάρια για πρόσθετες αγορές από τον κατασκευαστικό τομέα,
52,4 δισεκ. δολάρια στον τομέα της ενέργειας,
37,9 δισεκ. στις υπηρεσίες
αι 32 δισεκ. σε προϊόντα του αγροτικού τομέα.

Στα προϊόντα που δεσμεύτηκαν να αγοράσουν οι Κινέζοι από τις ΗΠΑ περιλαμβάνονται βαριά μηχανήματα,
φαρμακευτικά είδη..........
αυτοκίνητα, σίδηρος και χάλυβας αλλά επίσης και κρέας, δημητριακά και βαμβάκι.

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΟΥΠ ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...