Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Αυτά δεν παίζουν.

“‘Η ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ” – ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ –


Υπενθυμίζεται πως φορείς στα νησιά του Αιγαίου κάνουν λόγο για δημιουργία στρατοπέδου επιπέδου «πόλης» μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών, μετά από μνημόνιο με την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που θα ενισχύσει την ισλαμική ζώνη που δημιουργεί η κυβέρνηση σταδιακά από τον Έβρο μέχρι την Ρόδο.

Όπως έχει καταγγείλει, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λέσβου, Παναγιώτης Βάλεσης, υπάρχει-υπήρχε πρόταση δημιουργίας “φαραωνικών” διατάσεων «δομής», «Πολυδύναμο Κέντρο», ονομάζεται στο κείμενο της συμφωνίας Μηταράκη – Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα σημάνει την ουσιαστική εγκαθίδρυση πλέον Μουσουλμανικού στοιχείου στη Λέσβο, σε έκταση 600 στρεμμάτων!

 

Καταγγελία του προγράμματος«MOG / ΜΝΗΜΕΣ από την κατοχή στην Ελλάδα»


Η γερμανική κυβέρνηση διά των συγκεκριμένων μεθοδεύσεων έχει ως σκοπό της να διεισδύσει στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και να διαστρεβλώσει την ιστορική μας μνήμη, τόσο αναφορικά με τον ρόλο και την έκταση της καταστροφής που προκάλεσαν στη χώρα οι δυνάμεις Κατοχής, όσο και σε σχέση με το κίνημα Εθνικής Αντίστασης, που ήταν από τα ισχυρότερα της Ευρώπης. Κύριος στόχος της είναι να χρησιμοποιηθεί το σχολείο για την άμβλυνση των εντυπώσεων που έχουν σχηματιστεί στην ελληνική κοινωνία ως προς τις ευθύνες τις οποίες οφείλει να αναλάβει εμπράκτως η Ο.Δ.Γ. για τις καταστροφές που προκάλεσε στη χώρα μας το Γ΄ Ράιχ.

Είναι αξιοσημείωτο, όσο και προκλητικό, ότι το εν λόγω γερμανικό πρόγραμμα, αν και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ο.Δ.Γ., επικαλείται την ανάγκη ανάπτυξης του επιπέδου ιστοριογνωσίας των Ελλήνων μαθητών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι Εγγλέζοι θα γράψει κανεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...